Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: netikėtas Vilniaus atradimas

Džiaugiuosi galėdama naują savaitę pradėti stebėtinai kosmopolitiškai atrodančio mūsų tautiečio, sutikto Vilniaus senamiestyje, stiliaus pavyzdžiu! Taip jau sutapo, kad šį charizmatišką personažą pavyko sutikti prieš pat išskrendant į Florenciją ir besiruošiant svarbiausiam vietos mados renginiui – Pitti Uomo. Galiu drąsiai pasakyti, kad šiandienos nuotraukos herojus savo stiliaus pojūčiu tikrai nenusileidžia tarptautinio masto mados mylėtojams.
Gatvės stilius Vilniuje
Gatvės stilius Vilniuje / Marijos Palaikytės nuotr.

Sakoma, kad vėjavaikišką, neįpareigojantį, net šiek tiek netvarkingą įvaizdį susikurti yra daug sudėtingiau, nei atrodyti nepriekaištingai, tad žvelgiant į šiandienos stilingąjį ši taisyklė, matyt, pasitvirtina...

Reiktų pripažinti: arba šis vaikinas turi tik amžinosios marinistinės trejybės spalvų drabužius, arba atsakingai ir apgalvotai derina tiesiog įkyriai tobulai tinkančias bei nuosekliai atsikartojančias: mėlyną, baltą ir raudoną!

Taip jau yra, kad dažniausiai skaitytojai arba klausytojai geriausiai atsimena pirmus ir paskutinius sakinius, lygiai taip pat yra ir su ryškiuoju nuotraukos herojaus stiliumi. Šio sėkmingo įvaizdžio pamatas - tikrai ne pagrindiniai drabužiai, o iš visų pusių supantys žaismingi aksesuarai: tiek „laikini“, tiek „amžinieji“!

Kalbėdama apie aksesuarus neveltui noriu juos suskirstyti į dvi kiek netradicines grupes – vaikino išskirtinumą lemia ne tik originalios, vienas kitą puikiai papildančios „laikinosios“ įvaizdžio detalės (laikrodis, avalynė, auskarai, apyrankė, skrybėlė, akiniai ir net išraiškingai suformuota barzda bei ūsiukai), bet ir gausybė spalvingų, marinistinę stilistiką pabrėžiančių „amžinųjų“ tatuiruočių!

Tikiuosi, šiandienos stilingasis įkvėps pasaulį matyti plačiau!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius