Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: pirštinių galia

Šiandien aptarsime štai taip svajingai nusiteikusio šviesiaplaukio, sutikto Florencijos gatvėse, stiliaus pojūtį bei pasirinktą įvaizdį.
Gatvės stilius Florencijoje
Gatvės stilius Florencijoje / Marijos Palaikytės nuotr.

Nors šiek tiek nubalnotas smakras gal ir nesustiprina įvaizdžio, ypač kai tau daugiau nei dvylika, na, bet vien tik tobulų nėra ir Italijoje...

Bet visgi daugiau dėmesio skirkime gan netikėtam šio vaikino aksesuarų pasirinkimui. Jei nekreiptume dėmesio į iš mažytės kišenėlės pūpsančias gremėzdiškas pirštines, visas drabužių derinys kaip ir didelio įspūdžio nesukelia. Akivaizdu – pasirinkdamas smulkius, romantiškus gėlių  bei niūresnius dryžių raštus, vaikinas bandė pasivyti dabar ypač madingą kontrastuojančių raštų derinimo tendenciją, bet kaip gi dėl tų, akį rėžiančių, pirštinių?

Būtent pirštinių nešiojimas netikėčiausiose kišenėlėse dabar yra naujausia ir Italijoje itin paplitusi vyrų mados tendencija. Šis tradiciškai šaltojo sezono aksesuaras po truputį atranda vietą vyrų garderobuose net ir saulėto pavasario metu.

Apibendrinant, šio vaikino įvaizdį apibūdinčiau, kaip – užuominą į naujausias tendencijas – jis lyg ir bando pritaikyti novatoriškiausius vyrų mados akcentus, bet kažin ar rezultatas šį kartą yra itin sėkmingas.

Linkiu prisiminti, koks žavingas jūsų įvaizdžio akcentas gali būti originalios pirštinės – tad gal nebijokime truputį pratęsti jų dėvėjimo laiką!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius