Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: šlovė taškučiams!

Vieniems patinka juoda klasika, kitiems išraiškingos spalvos ar įvairūs raštai, o šis vaikinas akivaizdžiai neabejingas taškučiams. Būtent smulkiais žirneliais puošti net trys pasirinkto įvaizdžio elementai.
Gatvės stilius Florencijoje
Gatvės stilius Florencijoje / Marijos Palaikytės nuotr.

Mano mėgstama varlytė irgi atrado vietą šio žaismingo stiliaus derinyje, nors ir yra šiek tiek pasislėpusi atsikartojančiame marškinių rašto margumyne.

Labai originalus ir netikėtas kelnių-kombinezono pasirinkimas! Šis „darbininkų uniformą“ primenantis drabužis išraiškingai kontrastuoja su itin preciziška likusia derinio dalimi. Taip pat būtent tokio tipo kelnės ekstra aukštu liemeniu tarsi padalija visa derinį į dvi dalis: puošniąją dendišką ir kraštutinai patogią netgi „purvais ar dažais besidrabstančio darbo nebijančią“.

Stilingu įvaizdžio prieskoniu virto ir dabar ypač madingi apvalių formų akiniai nuo saulės, o šį kartą dar ir ryškiais mėlynais stiklais!

Dideli komplimentai keliauja ir plaukų stilisto darbui – tiek nevaržomos ugninės garbanos, tiek prižiūrėta barzda atrodo tikrai puikiai.

Iš šio vaikino nesivaržydami galėtume pasisemti drąsos derinti tai, kas iš pirmo žvilgsnio ir tuo labiau idėjine prasme yra niekaip nesuderinama. Tad pagaliau išlaisvinkime savo pojūčius ir konservatyvumo prislopintą vaizduotę!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius