Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Balčiūnas: mama seniai sakė, kad galiu būti geras aktorius

Grupės „Patruliai“ narys, muzikos bei tekstų autorius, šou verslo atstovas, renginių bei laidų vedėjas bei organizatorius, – prie viso šito galima dabar prirašyti ir aktorius, nes jis pradėjo filmuotis skandalingame lietuviškame seriale „Drąsos kaina“. Gytis Balčiūnas vaidina žurnalistą, tiriantį sudėtingą nusikaltimą.
Gytis Balčiūnas
Gytis Balčiūnas / „Zuzi Records“ nuotr.

„Serialas yra apie tai, kas buvo  labai ilgai nutylima Lietuvoje: apie prievartą prieš vaikus, apie tai, kas yra slepiama ir stropiai  užglaistoma, nuo tokių temų nereikia bėgti –  apie tai reikia kalbėti ir viešinti“, – pasakoja Gytis. – Mano vaidinamas personažas būtent toks – vaidinu žurnalistą, kuris būtent tokias aktualias temas bando paviešinti. Kaip sako Gytis, scena ir vaidyba nėra jam svetimi, nors vaidyba seriale, kaip jis pats sako, yra tikrai visiškai nauja patirtis, bet labai įdomi, be to vaikinas džiaugiasi, kad tai nėra epizodinis vaidmuo.

„Būnant scenoje bet kuriuo atvėju nei vienas atlikejas neapseina be vaidybos, taip pat ir aš – juk tenka vesti daug įvairiausių renginių, kurie būna skirtingų tematikų,  dainuoti koncertuose  – ant scenos visada būnu personažas. Bet tikrame gyvenime niekada nevaidinu kažkokio kito žmogaus –  man tai svetima!“ – kalba Gytis. O žurnalisto vaidmuo, pasak Gyčio, juolab yra nesvetimas, nes jį nuolat supa žurnalistai.

„Manau, kad puikiai susitvarkau su savo vaidmeniu, man tikrai tai didelis netikėtumas, nes vaidinu kartu su profesionaliais aktoriais. Labai dėkingas režisieriams ir prodiuseriams už pasitikėjimą.“ – nuoširdžiai šypsosi Gytis ir tyliai prisipažįsta. – Iš tiesų, kai režisieriai susirado mane ir pakvietė filmuotis, buvau įsitikinęs, kad man bus skirtas kokio nors „blogiuko“ vaidmuo... Tačiau gavau teigiamą personažą ir labai tuo džiaugiuosi. Matyt ir mano gyvenime atėjo teigiamo herojaus laikas...“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius