-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gėlės žiedą suvalgiusi Rūta Mikelkevičiūtė: „Gal reikės įtraukti į valgiaraštį“

„Taip nutinka žmogui, kuris daugybę metų dirba televizijoje“, – juokiasi Rūta Mikelkevičiūtė, paklausta apie naujojo LNK sezono pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ laidos anonsą. Nors jį išvydus juoktis nesinori: pokalbių laidos naujo sezono anonsas labai jau makabriškas.
Rūta Mikelkevičiūtė
Rūta Mikelkevičiūtė / LNK nuotr.

Nuostabiame Šešuolėlių dvaro kieme prie baltai puošto stalo sėdi moteris – pati Rūta. Ji pasipuošusi, pasigražinusi,  geros nuotaikos, atrodo labai laiminga ir linksma. Žvanga įmantrūs stalo įrankiai, klega žmonių balsai ir girdisi moterų juokas. Akivaizdu, kad prie stalo susirinkę  Rūtai svarbūs žmonės – žurnalistė su jais emocingai kalbasi, kažko ginčijasi, juokiasi. Nėra ko abejoti: svarbus vakaras ar šventė? 

Tačiau kai kamera atsitraukia – pamatai, kad Rūta sėdi visiškai viena. Ir kalbasi su... niekuo. Ir kelia taurę ji tuščiai kėdei. Ir, koks siaubas, ji peiliu rėžia per nuostabų vienadienės gėlės žiedą jos lėkštėje, ramiai  šakute kelia žiedlapius link burnos ir mėgaujas jais it kokiu saldžiausiu desertu! Makabrišką jausmą dar labiau sustiprina „Queen“ kūrinys „Slightly mad“.

LNK nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė
LNK nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė

„Norėjau parodyti, kaip svarbu turėti su kažkuo kalbėtis, turėti bendraminčių, kaip svarbu turėti tą, kuriam tu rūpi, kuris neabejingas tavo žodžiams, mintims, jausmams,  – sako Rūta.  – Todėl tame anonse ir klausiu: ar kada pagalvojote kas  atsitiktų, jei jūsų niekas nesiklausytų? Jei niekas jums neprieštarautų? Jei su jumis visi sutiktų arba tai, ką jūs sakote, niekam nerūpėtų? Jei prie jūsų stalo niekas neprisėstų? Linkiu kiekvienam turėti tokių pašnekovų, su kuriais galėtumėt plepėti iki ryto, su kuriais ginčijantis atrastumėte tiesą ir su kuriais būtų gera tylėti. Naujame sezone laukiu tokių, kurie nebijo pasakyti tai, ką galvoja. O gal net ir parodyti“.

O dėl valgomų gėlių... „Vienadienės ne tik labai gražios bet dar, pasirodo, ir valgomos gėlės. Nebuvau iki tol jų ragavusi, bet jos nustebino puikiu  skoniu, sako,  kai kurios primena riešutus. Gal reikės įtraukti į valgiaraštį“, – šypsosi Rūta.

VIDEO: LNK Valanda su Rūta 2014/2015 sezonas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius