Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Geležinio žmogaus“ Vidmanto Urbono silpnybė – alus

Kas teikia garsenybėms taip visų trokštamos laimės, šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ pasakos pačios žvaigždės. Vieniems laimė – įspūdinga karjera, kitiems – alinantys sportiniai pasiekimai, tretiems – šeimos idilė, o kitiems – vis tobulinamas ir gražinamas kūnas.
Vidmantas Urbonas
Vidmantas Urbonas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Geležiniu žmogumi vadinamas Vidmantas Urbonas atskleidė, kas jam teikia daugiausia laimės. „Įspūdingi rezultatai, kopimas ant pakylos, laurai ir skambantis himnas trunka minutes. Bet ne tai man teikia daugiausia laimės, – „Auksinės blykstės“ studijoje pasakojo sportininkas. – Man didžiausias džiaugsmas, kai kyla idėja ir nuo jos prasideda rengimasis kažkam. Tada aš jaučiuosi laimingiausias.“ Triatlonininkas “Auksinės blykstės” studijoje prisipažino, kad didžiausia jo visų pasiekimų ir rekordų auka – dėmesio sūnui stoka. Vidmantui tenka ne tik sportuoti, ruoštis tikroms odisėjoms, bet ir lakstyti pačiam pas rėmėjus ir ieškoti savo idėjoms paramos. Kadangi daug širdies ir jėgų atiduoda savo darbui, šeimai laiko lieka vis mažiau.

Vidmantas Urbonas prisipažino puikiai žinantis, ką reiškia augti be tėvų dėmesio, šilumos ir vaikams taip reikalingų, atrodytų, smulkmenų. “Apie santykius šeimoje mokiausi iš kitų šeimų, iš senelių, nes savos neturėjau, – nuoširdžiai pasakojo apie skaudžią vaikystę “Auksinėje blykstėje” sportininkas. – Bet net ir prisiminimai iš vaikų namų nėra tamsūs. Aišku, norėdavosi vaikui paprastų dalykų: ledų, saldainių, gražių rūbų. Man atrodė, kad jei būčiau turėjęs tėvus, viską būčiau gavęs, man jei būtų tai nupirkę. Tad džiaugiausi paprastais dalykais: močiutės skaniu maistu ar tuo, kad internate likdavo savaitgaliais tik keturi ir jau tada siausdavome”.

Nors savo tėvą jūreivį matė retai, mama buvo patekusi į kalėjimą, o jam teko glaustis vaikų namuose, o vėliau sportiniame internate, gražiausias ir daugiausiai laimės teikdavęs prisiminimas iš vaikystės vis dėlto susijęs su šiuo periodu. “Mus tuomet veždavo į loterijų filmavimus. Mes traukdavome įvairiausius prizus – šaldytuvus, televizorius, o po to mūsų laukdavo vaišės: tortai, saldainiai, vaisiai – nukrauti stalai,” – apie mažus džiaugsmus vaikystėje “Auksinei blykstei” pasakojo V. Urbonas. Sportininkas jau nuo mažų dienų įprato daug dirbti, negailėdamas savęs, nes būtent už pasiekimus sporte ir gerus rezultatus sulaukdavo pagyrimų ir dėmesio. Tad ir dabar “geležiniam žmogui” daugiausiai laimės teikia būtent sportas, nors šis reikalauja ypatingai daug jėgų, sveikatos, pastangų, laiko ir užsispyrimo.

Paklaustas, ar “geležinis žmogus” vis dėlto turi kokią žemišką silpnybę, kuriai sunkiai atsispiria, “Auksinės blykstės” studijoje Vidmantas Urbonas prisipažino – tai alaus bokalas.

Apie garbingų, visų mylimų ir žinomų žmonių laimės paieškas – jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius