-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gelminė Glemžaitė jau išmėgino naują grožio salonų tvarką: ant veido – kaukė, bet prisitaikyti nesunku

Aktorė Gelminė Glemžaitė buvo viena pirmųjų, nuskubėjusių į grožio salonus po to, kai sušvelninus karantiną pirmadienį šie vėl atvėrė duris. Tiesa, ji tikina, kad priprasti prie naujos tvarkos, su kuria susidūrė apsilankiusi pas grožio meistrę, ne taip ir sunku. Anot Gelminės, neįprasčiau bus persiorientuoti ir vėl grįžti į įprastą gyvenimą.
Gelminė Glemžaitė
Gelminė Glemžaitė / LNK ir asmeninio albumo nuotr.

15min kalbinta Gelminė sakė visada besilankanti pas tą pačią grožio meistrę, tad ir dabar užsirašė pas ją pasigražinti plaukų. Neslepia girdėjusi, kad jau susidarė eilės, todėl džiaugiasi, kad laiku suspėjo gauti vietą.

„Aš parašiau iš anksto, nes jau buvau girdėjusi, kad nuo pirmadienio atsidarys, o kadangi jau labai seniai nebuvau ir labai jau reikėjo, tai ir susitariau“, – paaiškino G.Glemžaitė, paklausta, ar sunku po karantino buvo patekti į grožio saloną.

Nuotrrauka iš instagramo/Gelminė Glemžaitė
Nuotrrauka iš instagramo/Gelminė Glemžaitė

Tiesa, nors šis apsilankymas buvo lauktas, Gelminė pridūrė plaukų tikrai nesureikšminanti, todėl jei karantinas būtų pratęstas, būtų tikrai dar ir ilgiau pakentėjusi be minėtos procedūros.

„Nebuvo taip, kad jau ten numirsiu, jeigu tų plaukų nenusidažysiu, – nusijuokė aktorė. – Manau, vis tiek pirmoje vietoje saugumas, bet kadangi jau leidžiama, tai kažkaip ir surizikavau.“

Prakalbusi apie saugumą, G.Glemžaitė teigė įsitikinusi, kad vizito grožio salone metu jis tikrai buvo užtikrintas, todėl dėl savo sveikatos nesibaimino ir pasiruošimą vertina gerai.

„Tikrai visi labai laikosi to saugumo, tuo labiau, kad pačios kirpėjos sakė girdėjusios, jog gali ateiti kas nors patikrinti, jis užtikrinamas, tai žiūri tikrai labai atsakingi. Ir nors riboja klientų skaičių, tikrai nebuvo taip, kad klientai laužtųsi pro duris ir reikalautų įleisti“, – pridūrusi nusijuokė Gelminė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gelminė Glemžaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gelminė Glemžaitė

Nedaug žmonių, visi laikosi atstumo, klientai ir grožio meistrai su kaukėmis – tokį grožio salono vaizdą pamatė jame pirmadienį apsilankiusi Gelminė. O paklausta, ar nebuvo keista grožio salono kėdėje sėdėti su kauke, ji teigė, kad kaip tik priešingai – tai jau tapo norma.

„Kadangi karantinas jau ilgai tęsiasi, visi su tomis kaukėmis, tai kažkaip net nebėra neįprasta. Dabar jau būtų labiau neįprasta būti be kaukės ir apsauginių priemonių“, – patikino G.Glemžaitė.

Pati Gelminė į karantino laikymąsi pabrėžė žiūrinti labai atsakingai, stengiasi laikytis visų saugumo taisyklių, nepaisant to, kad jis sušvelnintas.

„Kad ir dabar atsidaro lauko kavinės, bet niekur dar neskubu labai eiti. Ir šiaip Vilniuje ganėtinai mažai būnu, stengiuosi tų kontaktų su kitais neturėti“, – 15min teigė ji.

Žinoma aktorė neslėpė norinti kuo greičiau grįžti į darbus, vėl vaidinti. Todėl kreipdamasi į Lietuvos žmones prašo išlikti budriems.

„Nors jau ir laisvėja tas karantinas, bet reikėtų dar vis tiek atsakingai žiūrėti. Kol kas manau, kad Lietuva su šituo koronos reikalu puikiai tvarkosi, tad linkiu per daug neatsipalaiduoti“, – sakė G.Glemžaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius