Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geltonoji banga – ir Jonavos neįgaliųjų veiklos centre: šokiu stengėsi pamiršti ribas ir ligas

Prie geltonosios „The Roop“ bangos prisijungia vis daugiau žmonių, o šįkart ji nukeliavo iki Jonavos – čia „Discoteque“ šokį išmoko neįgaliųjų veiklos centro lankytojai.
Geltonoji banga – ir Jonavos neįgaliųjų veiklos centre
Geltonoji banga – ir Jonavos neįgaliųjų veiklos centre / Stopkadro nuotr.

Pastarąjį mėnesį „Discoteque“ dainą ir šokį galėjome išvysti nufilmuotą bibliotekose, darželiuose, oro uoste, gimdymo namuose, globos namuose ir dar daugelyje kitų vietų. O dabar geltonoji banga pasiekė ir Jonavos neįgaliųjų veiklos centrą.

Grupei „The Roop“ palaikymą reiškiantys gyventojai pasidalijo originaliu klipu, kuriame – išmoktas dainos šokis ir užkurta tikra diskoteka.

„Norime pasidalinti savo vaizdo įrašu, kuriame pamirštamos visos ribos, ligos, pandemija. Džiaugiamės, kad galime prisidėti prie palaikymo! Tikime „The Roop“ sėkme“, – komentavo centro darbuotoja.

Dar vieną geltonosios bangos šokį galite pamatyti čia:

VIDEO: The Roop- Discoteque (Eurovizija 2021). Jonavos rajono neįgaliųjų veiklos centro šokis.

15min primena, kad neseniai grupė „The Roop“ į gerbėjus kreipėsi su svarbiu prašymu. Lietuvos atstovai penktadienį skelbia „Geltonosios bangos diena“ ir kviečia susivienyti ypatingu būdu.

„Svarbus pranešimas! Mums reikia jūsų visų palaikymo! Gegužės 14 d., penktadienį, skelbiame Geltonosios bangos dieną! Didžiausia parama ir palaikymas yra lietuvių (ir ne tik) visame pasaulyje susivienijimas. Tai diena, kuomet visi koncentruotai dalinasi THE ROOP daina, vaizdo klipu, nuotraukomis savo socialiniuose tinkluose su grotažyme #LithuaniaGoesYellow ir #Eurovision. Taip žinia apskries apie pasaulį ir supažindins su Lietuvos atstovais konkurse.

O tos pačios dienos vakare, 20 val. (Lietuvos laiku), visus kviečiame paleisti „Discoteque“ dainą savo namuose, kiemuose, automobiliuose ir užkurti didžiausią diskoteką Žemėje!“ – socialiniuose tinkluose skelbė grupė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius