Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Genutė Žalienė: „Lietuviški žvaigždžių vakarėliai tiesiog nublanksta...“

„Olialia“ portalo redaktorė G. Žalienė (29) po keturių dienų vizito grįžo iš Kanų. „Kovo pradžioje ten planuojamas didžiulis tarptautinis renginys, kuris kol kas slepiamas. Siųsime didžiulę delegaciją šviesiaplaukių merginų iš Lietuvos. Aš ėmiausi naujojo – derybininkės – amplua, kadangi važiavau susitarti dėl „Olialia pupyčių“ koncertų“, – sako Genutė.
Genutė Žalienė
Genutė Žalienė / Asm. albumo nuotr.

Ar G. Žalienė jaudinosi dėl tokio atsakingo jai patikėto darbo? „Aš niekada nesijaudinu, nes mėgstu ir nebijau bendrauti. Šiek tiek nejaukiai jaučiausi tik dėl kalbos barjero, kadangi mano anglų kalba nėra stipri, todėl bijojau, kad nerišliai kalbėsiu“, – prisipažįsta moteris.

Genutė ne tik darbo reikalus sutvarkė, bet ir dalyvavo apdovanojimuose „Music Awards 2011“.  „Raudonuoju kilimu nėjau, tačiau likau be galo sužavėta – visai kiti mastai, kita dvasia ir aura, nei esame įpratę Lietuvoje. Mūsų žvaigždžių vakarėliai, palyginti su Kanų, tiesiog nublanksta, – sako portalo redaktorė ir prasitaria kelionėje priaugusi kelis kilogramus. – Neįmanoma atsispirti prancūziškoms jūrų gėrybėms ir nuostabaus skonio šviežiam batonui.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius