Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerbėjų išpuolių sulaukusios Vita Jakutienė ir Renata Klimaitytė išbandė grupinę terapiją

Pastaruoju metu Lietuvos žvaigždes nuolatos šiurpina slaptų gerbėjų ar netgi maniakų išpuoliai. Štai ant balto dainininkės Vitos Jakutienės automobilio net du kartus buvo nutepliotas milžiniškas rožinis falas su sparnais.
Vita Jakutienė ir Renata Klimaitytė
Vita Jakutienė ir Renata Klimaitytė / LNK nuotr.

Vita prisipažįsta, kad po nakties rasti tokią „dovanėlę“ buvo labai nemalonu, taigi galiausiai ji nusprendė parduoti savo automobilį ir dabar važinėja kitu.

Grupės „Kitokios“ atlikėja Renata Klimaitytė neseniai patyrė dar baisesnį išpuolį.  Daugiabučio namo, kuriame ji gyvena, langai ir sienos buvo išpaišyti širdimis ir užrašais „Renata, myliu tave!“

Renata neslėps: ji įtaria, kas ją persekioja, tačiau konkrečių įrodymų neturi. Taigi kiek besikreiptų į policiją, pareigūnai jai negali padėti.

Persigandusios moterys atvyko į laidos „KK2 Penktadienis“ filmavimą pasikonsultuoti su žinoma žolininke Adele Karaliūnaite. Išgirdusi prašymą kaip „atmušti“ gerbėjus Adelė ilgai nedvejojo ir žvaigždėms pasiūlė grupinę terapiją. 

Nuo įkyrių gerbėjų kenčiančių žvaigždžių rankos buvo apvyniotos raudonais siūlais ir duotos ypatingos instrukcijos. Grupinę terapiją kartu su Vita ir Renata išbandė ir kiti  laidos dalyviai: Violeta Mičiulienė, Soliaris, Laima Tamulytė bei Karolis Sakalauskas. Pasirodo visi jie turi slaptų gerbėjų, kurie persekioja, siunčia meilės laiškus ar net ypatingas žinutes.

Štai neseniai Karolis gavo itin konkretų pasiūlymą: „Ar norėtum, kad pačiulpčiau?“. O Soliaris, kuris po ketverių metų draugystės išsiskyrė su mergina, vis dažniau sulaukia dviprasmiškų vaikinų pasiūlymų. „Turbūt jie galvoja, kad aš labai nusivyliau moterimis“, – pasakos Soliaris.

Atviros įžymybių išpažintys, staigmenos ir ypatingi patarimai penktadienį 19.30  šventinėje Valentinos dienos LNK laidoje „KK2 Penktadienis“.

LNK nuotr./Vita Jakutienė
LNK nuotr./Vita Jakutienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius