Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerdai Žemaitei – 36-eri: „Praėję metai buvo ir labai laimingi, ir labai skausmingi“

Televizijos laidų vedėja, „TV pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė pastaruoju metu gyvena šventinėmis nuotaikomis. Per pastarąjį mėnesį ji atšventė ne tik mergvakarį ir dvejas – Tailande ir Marijampolėje vykusias, vestuves. Gegužės 23-iąją jai suėjo 36-eri.
Gerdos Stiklickienės ir Andriaus Žemaičio vestuvės
Gerdos Stiklickienės ir Andriaus Žemaičio vestuvės / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

„Pastaruoju metu tiek tų švenčių, kad jau nebėra kada dirbti – vien šventės“, – juokėsi ji. Tačiau gimtadienio dieną, antradienį, ji pasiėmė laisvadienį ir visą dieną skyrė tiesiog sau. Todėl galėjo ir ramiai atsakyti visiems į sveikinimus, o ir vakare laukiančiai šventei pasiruošti.

Tiesa, gimtadienį šiemet ji atšventė jau keliomis dienomis anksčiau – savaitgalį su šeima Gerda praleido sodyboje prie Vištyčio ežero, kur tuo pačiu simboliškai paminėjo ir vasaros sezono atidarymą.

„Pasikvietėme šeimos narius, mamą, Andriaus vyriausiąjį sūnų, atvyko mano krikšto mama su seneliu. Taip ir paminėjome tą gimtadienį, pasibuvome gamtoje“, – 15min kalbėjo ji.

TV3 nuotr./Gerda Stiklickienė
TV3 nuotr./Gerda Stiklickienė

Vyras Andrius mylimosios kol kas pasveikinti dar nespėjo – ji anksti ryte išskubėjo iš namų palikusi jį dar miegantį. „Norėjau šią dieną skirti sau, turėti, kaip pati sakau, grožio dieną – ryte nuėjau į sporto klubą, vėliau – susitvarkiau nagus, plaukus, žodžiu, ruošiuosi vakarui“, – juokėsi ji.

O vakarop ją turėtų aplankyti ir bičiulių būrys. Ir nors didelės šventės Gerda sako neorganizuojanti, nuo draugų dėmesio jai taip pat pabėgti nepavyks – artimiausi žmonės jau planuoja originalias staigmenas.

Pasak pašnekovės, praėjusiais metais ji sulaukė daug siurprizų. „Žinojau, kad plauksim laivu, kad švęsim mano gimtadienį, tačiau draugai prigalvojo smagių staigmenų. Man labai patinka, kai nutinka kas nors netikėto, nors dovanų nesureikšminu. Net labiau mėgstu pati dovanoti, nei gauti – juk taip smagu matyti emocijas, kai tą dovaną jau įteikti! Draugų dėmesys, laikas, praleistas kartu, bendri pokalbiai – tai daug svarbiau“, – sako Gerda.

Ji itin vertina rankų darbo dovanas, todėl pačių pagaminti siurprizai – jai mieliausi. Gerdą rankų darbo dovanomis dažniausiai nustebina mama. Ji gamina įvairius dirbinius iš odos, todėl Gerda yra gavusi ir odinę, jos gamintą, dėžutę, šaliką.

„Kai žmogus pats įdeda daug pastangų, meilė, kai gamindamas galvojo apie tave su geriausiais linkėjimais – tokias dovanas vertinu labiausiai“, – tikino ji.

Pasak Gerdos, praėję metai buvo labai dvejopi: ir labai laimingi, ir labai skausmingi. Per pastaruosius metus Gerda neteko tėčio, nors gyvenimas pateikė ir malonių akimirkų.

Eivydo Timinsko nuotr./Gerda Stiklickienė
Eivydo Timinsko nuotr./Gerda Stiklickienė

„Blogasis periodas prasidėjo nuo paėjusio mano gimtadienio ir truko iki liepos mėnesio. Žinoma, širdgėla ir liūdesys nepraeina taip greit, jis tęsiasi iki šiol, tačiau dabar jau linksmiau. O džiugūs ir sėkmingi metai buvo dėl daugelio dalykų: ir dėl vestuvių, ir dėl darbinių reikalų – teko išbandyti ir tiesioginį eterį šou „2 barai“. Tai labai aktyvūs ir įdomūs metai“, – 15min pasakojo Gerda.

Ji sako jau kurianti naujus tikslus ir kitiems metams. Planuose – darbas su grupe, Gerda ketina labiau panirti į muziką: kurti naujas dainas, koncertuoti. „Noriu išpildyti savo svajonę – dainuoti su gyvo garso grupe. Taip pat sau keliu dar vieną aiškų tikslą – tobulėti ir televizijoje. Todėl tikiuosi, kad turėsiu galimybių save išbandyti kitame amplua, labai norėčiau tapti kokio nors projekto vedėja ar imtis vesti gyvenimo būdo laidą, ar pokalbių šou“, – kalbėjo ji.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gerda Stiklickienė ir Andrius Žemaitis
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gerda Stiklickienė ir Andrius Žemaitis

Pasak Gerdos, jei kažko nori ir labai tiki – viskas tampa įmanoma, todėl ji įsitikinusi, kad „anksčiau ar vėliau tas savo svajones įgyvendins“.

Gal ir apie šeimos pagausėjimą pora jau pasvarsto? „Dar norim neskubėti, bet, žinoma, jei jau bus, tai bus. Nors planus atidedam dar kitiems metams, kol kas šias mintis dar nustumiam į šoną“, – sako ji.

Paklausta, ko sau palinkėtų gimtadienio proga, Gerda tikino, jog svarbiausia – sveikata ir gera savijauta. „Visa kita jau turiu. Viskas, ko noriu, viskas, apie ką kada nors svajojau – visa tai šiandien turiu. Esu labai laiminga. Turiu mėgstamą darbą, galiu save realizuoti, dainuoti, turiu šeimą, sveikus vaikus, didžiulę šeimą. Todėl net nesinori norėti kažko daugiau, nes net nežinau, ko dar galiu daugiau norėti?“ – retoriškai klausė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tailande už Andriaus Žemaičio ištekėjusi Gerda Stiklickienė vestuves pakartojo ir Marijampolėje

TAIP PAT SKAITYKITE: Gerda Stiklickienė Tailande ištekėjo už Andriaus Žemaičio: „Tai šventė sau, vestuves atšoksim ir Lietuvoje“

Gerdos Stiklickienės mergvakaris: išskirtinis keliaraištis, masažo pamoka ir galvosūkių kambarys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius