Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 17 /23:11

Lietuvių gerumas: visos „Išsipildymo akcijos“ metu suaukota per 2 milijonus litų

Šeštadienio vakarą devintus metus iš eilės organizuojama „Išsipildymo akcija“ pasiekė savo kulminaciją – per TV3 žiūrovai galėjo stebėti daugiau nei tris valandas trunkantį finalinį labdaros koncertą, kuris vyko projekto „Šok su manimi“ laidos metu. Per koncerto laiką žmonės suaukojo daugiau kaip milijoną litų. Iš viso per akcijos laiką surinkta daugiau kaip 2 mln. Lt. Keliais litais prisidėti prie mažųjų svajonių išsipildymo, visi norintys galės iki pat Kalėdų.
Evelina Sašenko
„Išsipildymo akcijos“ vaikai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Anot TV3 televizijos atstovų, šiemet „Išsipildymo akcijos“ tikslai – suteikti materialinę ir finansinę paramą labiausiai likimo nuskriaustiems mažiesiems, kurių gydymui ir slaugymui reikalinga speciali pagalba, bei mažinti visuomenės abejingumą globos įstaigose augantiems vaikams, spręsti jų užimtumo, bendravimo, lavinimo, sveikatingumo ir integracijos į visuomenę klausimus.

Transliacijos metu ant „Šok su manimi“ parketo žengė projekte dalyvaujančios šokėjų poros, savo dainas žiūrovams dovanojo ir aukoti skatino Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždės – Aistė Pilvelytė, Natalija Bunkė, Smaragdinis Telšių choras su Deivydu Zvonkumi priešakyje, merginų grupė YVA ir kiti. Scenoje žiūrovams taip pat pasirodė ir įvairią programą atliko mažieji atlikėjai, linksminę publiką smagiais šokiais, dainomis ir mažais spektakliukais.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Iasipildymo akcija 2011
„Išsipildymo akcija 2011“

Žiūrovai galėjo susipažinti net su aštuoniais likimo nuskriaustais mažyliais, kuriems geros valios žmonių aukos – tai viltis vėl atsistoti ant kojų ir džiaugtis pilnaverčiu gyvenimu. Kiekvieną skaudžią ir, rodos, visai nevaikišką istoriją žiūrovams pristatė TV3 televizijos veidai – Audrė Kudabienė, Kristupas Krivickas, Agnė Armoškaitė ir kiti. Aukoti žiūrovus ragino ir galimybę pasisakyti gavę projekto „Šok su manimi“ komisijos nariai – pirmininkas Jurijus Smoriginas, Jūratė Norvaišienė bei kviestinis svečias Marijus Mikutavičius.

Visi, norintys pasidalinti gerumu ir prisidėti prie „Išsipildymo akcijos“ iniciatyvos, buvo raginami aukoti norimas pinigų sumas dalyvaujant telemaratone. Didesnėmis pinigų sumomis pasidalinti pasiryžę geros valios žmonės buvo kviečiami aukoti internetu arba pervesti pinigus į specialiąją akcijai skirtą banko sąskaitą. Viso akcijos metu likimo nuskriaustiems vaikams buvo paaukota per du milijonus litų, aukoti mažyliams geros valios žmonės skatina ir toliau. Finalinį koncertą užbaigė jungtinė visų vakaro atlikėjų daina „Aleliuja“.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Iasipildymo akcija 2011
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Išsipildymo akcija 2011“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius