Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giedrius Masalskis grįžta į televizijos eterį: „Metas pasimiršti ir keliauti toliau“

Jau seniai televizijos ekrane matytas Giedrius Masalskis grįžta į eterį. Netrukus vyrą publika išvys kaip naujos laidos vedėją.
Giedrius Masalskis
Giedrius Masalskis / Asmeninio albumo nuotr.

Pastarieji metai renginių organizatoriui, verslininkui, anksčiau vedusiam televizijos ir radijo laidų vedėjui Giedriui Masalskiui buvo kupini sunkių išbandymų. Gruodžio mėnesį jis kartu su žmona Asta Stašaityte prisipažino nusprendę pasukti skirtingais keliais. Po mėnesio paaiškėjo, kad jo maitinimo įstaigą valdžiusiai įmonei „F and B“ inicijuotas bankrotas.

Visgi vyras vietoje nestovi ir jau imasi naujų darbų. Nors televizijos eteryje publika jį matė senokai, tačiau šią vasarą jis grįžta – ves LNK laidą.

„Mane sužavėjo naujas laidos formatas, tad pasiūlymą tapti vedėju priėmiau labai džiugiai. Kol kas atskleisti daug detalių negaliu, tačiau šis nuotaikingas šou bus tai, ko žiūrovai dar nematė“, – sako G.Masalskis.

Jis skaičiuoja, kad į televiziją grįžta maždaug po penkerių metų pertraukos. Visgi jaudulio dėl naujo iššūkio nejaučia.

„Aš pakankamai pasitikiu savimi, turiu nemažai patirties, tad tai bus malonus, geras prisiminimas, kaip aš myliu televiziją. Per tuos metus užsiauginau pakankamai storą odą, todėl nebereikės jaudintis nei dėl komentarų, nei dėl žvilgsnių gatvėje“, – šypsosi G.Masalskis.

Priimti naujus iššūkius skatino ir noras pamiršti praeitis sunkumus. Kaip pats sako, reikia dėkoti likimui už atsiųstus išbandymus, kurie skatina eiti į priekį ir nesižvalgyti atgal.

„Niekada nebėgau nuo įvykių, viską išgyvenau, bet metas pasimiršti ir keliauti toliau. Nauji pasiūlymai, iššūkiai padeda neužsisėdėti vienoje vietoje ir nesigailėti to, kas įvyko“, – sako Giedrius.

Naujame projekte vedėju tapsiantis Giedrius Masalskis sako, kad ateityje mielai prisidėtų ir prie kitų projektų, tačiau šiuo metu tam tiesiog nėra laiko.

„Tai buvo viena iš priežasčių, kodėl sutikau dirbti. Šis projektas nereikalaus didelių pastangų ar pasiruošimo, turėsiu laiko kitoms veiklos. Organizuojame daug renginių, vasarą veiklos netruks, tad negalėčiau pasakyti, kad į televiziją grįžau pilna koja. Bet jei tik pavyktų rasti gerą pavaduotoją, tikrai pagalvočiau apie grįžimą“, – juokiasi Giedrius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius