-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimimo dienos proga Egmontui Bžeskui mylimoji Reda padovanos poilsinę kelionę

Šį trečiadienį 38-ąjį gimtadienį švenčia televizijos prodiuseris Egmontas Bžeskas. Vyras teigia gimimo dieną paminėsiantis kolegų kolektyve bei ramiai su mylimąja Reda Gikyte, o didžiausias linksmybes numatantis ateityje – poilsinės kelionės metu.
Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė
Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šiandien yra daug darbų, todėl nieko neorganizuojame. Anksčiau lankiausi tradicijos gimtadienį švęsti Kaune kartu su Sauliumi Skambinu, kuris yra gimęs diena anksčiau nei aš. Mes visada gimtadienius paminėdavome ramiai, gražiai, šeimyniškai. Šįkart gimtadienį pasitiksiu LRT apdovanojimuose „Bitinukai“ – mano laida „Vunderkindai.lt“ yra juose nominuota. Gimtadienį leisiu su Lietuvos televizijos kolektyvu – žmonėmis, kurie man yra mieli, draugiški, kurie palaiko mane. Žinoma, šalia bus ir Reda. Po laidos lėksime namo, valgysime tortą ir pabūsime dviese“, – dienos planus vardijo vyras.

E.Bžeskas teigė jau beveik dešimt metų nesureikšminantis gimimo dienos ir jos audringai nešvenčiantis nuo 30-ojo gimtadienio.

„Aš nenoriu, kad mano draugai ir artimieji privalėtų man paskambinti ir būtinai pasveikinti, atvežti dovanų – aš kaip tik prašau, kad jie to nedarytų. Nieko čia ypatingo neįvyko, kad tas Bžeskas gimė“, – juokėsi prodiuseris.

Noriu padėkoti savo labai mylimai mamai ir tėvui, kurie man suteikė šansą laimingai gyventi.  Tikrai manau, kad netrukus užsuksiu pas tėvus ir juos apsikabinsiu.

Vyras įsitikinęs, kad gimimo dienos proga ne jį turėtų sveikinti brangūs žmonės, bet jis pats turėtų dėkoti savo gimdytojams.

„Noriu padėkoti savo labai mylimai mamai ir tėvui, kurie man suteikė šansą laimingai gyventi.  Tikrai manau, kad netrukus užsuksiu pas tėvus ir juos apsikabinsiu“, – patikino pastaruoju metu kiek rečiau dėl darbų gausos pas savo brangiausius žmones užsukantis E.Bžeskas.

Linksmybių E.Bžeskas neišsižada – vyras mano, kad jų turėtų netrūkti poilsinės kelionės metu. Ją Egmontui ketina įteikti mylimoji R.Gikytė.

„Visus malonumus atidėsime kelionei – tikiuosi bent dviem savaitėm su Reda pabėgti į užsienį. Ši kelionė bus gimtadienio dovana iš Redos. Kol kas ji slepia, kokia tai bus šalis, bet aš manau, kad tai bus šilta Rytų šalis“, – vylėsi prodiuseris.

E.Bžeskas tikina, kad būtent kelionės jam yra pati geriausia dovana. Kelionę į Tailandą prieš kelerius metus iš bičiulio gavęs vyras vadina pačia įspūdingiausia.

„Panašią dovaną – kelionę į Tailandą – esu gavęs iš savo kolegos, gyvenančio Londone. Šios kelionės negaliu pamiršti – tai buvo pats įspūdingiausias mano gimtadienis“, – šypsojosi E.Bžeskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius