Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienį švenčianti Aušra Štukytė: „Įsimintiniausią dovaną vaikystėje padovanojo tėvai – banguotųjų papūgų porą“

Sekmadienį, gruodžio 15-ąją aktorė Aušra Štukytė švenčia 35-tą gimtadienį. Šventės išvakarėse kalbinta moteris prisipažino, kad didelio gimtadienio tikrai nedarys, o jį jaukiai paminės su pačiais artimiausias žmonėmis ir bičiuliais.
Aušra Štukytė
Aušra Štukytė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Na, nedaug čia tų metų, tik 35-eri, tai dar nespėjau tradicijų sugalvoti, – portalui Žmonės.lt juokavo aktorė, paklausta apie gimtadienio tradicijas. – Viskas priklauso nuo tų metų nuotaikos ir nusiteikimo. Šiais metais susitiksime visi kažkur mieste ir ramiai atšvęsime.“

„Man visos dovanos yra įspūdingos ir visomis džiaugiuosi. Bet kokia maža smulkmenėlė gali būti nuostabi dovana, svarbiausia yra aplinkybės. Pavyzdžiui, mane neseniai pasveikino nepažįstama vienos parduotuvėlės darbuotoja. Paėmė ir padovanojo skanių triufelių dėžutę. Tai buvo fantastiška dovana, išsišiepusi vaikščiojau visą dieną“, – prisiminė aktorė.

Tačiau Aušrai labiausiai yra įsiminusi tėvų dovana, kai buvo švenčiamas jos devintasis gimtadienis. Kaip pasakojo aktorė, vaikystėje ji labai svajojo turėti papūgų, todėl tėvai jai padovanojo banguotųjų papūgų porelę. „Vienu metu turėjome keturiasdešimt papūgų. Namai buvo labai egzotiški, o jau nuo penktos valandos ryto jos čiauškėdavo ir keldavo triukšmą. Mes visi trys rūpinomės tomis papūgomis, pamenu, kad tėtis suvirino ir padarė didelį narvą, kad nors visos tilptų“, – pasakojo A.Štukytė. Nors šiuo metu aktorė nebeaugina papūgų, tačiau jos namuose įsikūrę net keturi augintiniai: trys katinai ir šuo.

Paklausta, ko šiais metais sau palinkėtų, Aušra teigė, kad turi viską, ko nori, o ir viskas yra taip, kaip ji svajojo. „Manau, kad šį kartą tiks tipiškas palinkėjimas: „Išlikti tokia, kokia esu“, – filosofavo aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius