Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienį švenčianti Edita Daniūtė: namuose mylinti mama, klipe – įtūžusi furija

Trečiadienį, liepos 11-ąją, 33-ejų sulaukė neseniai profesionalios šokėjos karjerą baigusi Edita Daniūtė-Vasiliauskienė. Moteris tikino šventės dieną leidusi sau atsipūsti ir pailsėti nuo parketo su sau mielais žmonėmis.
Edita Daniūtė
Edita Daniūtė / Gretos Skaraitienės nuotr.

„Jau švenčiu, buvome su drauge ir vaikais kartu prie Kauno pilies, susidėjome iškylos krepšius, pasiėmėme sušių, o vakare ramiai leisiu laiką su šeima“, – linksmai Žmonės.lt pasakojo Edita. Puikiai nusiteikusi moteris teigė gimtadienio dieną neketinanti žengti ant parketo. „Šią dieną nebus nieko, susijusio su parketu. Tik dabar mano mylimiausia mokinė yra atvažiavusi manęs pasveikinti, dėl to labai smagu“, – kalbėjo šokių trenerė.

Beje, artėjančiame LNK televizijos sezone E.Daniūtė-Vasiliauskienė taps „Kviečiu šokti“ komisijos pirmininke. Reklaminiame projekto klipe ji įtūžį liejo daužydama indus. „Tu man gyvenimą suėdei, šlykštyne tu! Ar tu žinai, kaip aš tavęs nekenčiu?!“ – filmuodamasi šaukė Edita ant savo būsimojo pavaldinio, LNK šokių projekto komisijos nario Aurelijaus Liškausko.

Klipe rodoma, kaip įsiutusi moteris nutraukia staltiesę nuo prabangiai vakarienei padengto stalo. Viskas dūžta.  „Aš net užkimau berėkdama“, – prisipažino šokėja, nusifilmavusi šokiruojančiame vaizdo klipe, kuris pristato naują, aistrų kupiną „Kviečiu šokti“ sezoną. Edita teigė, kad ir gyvenime jai yra tekę šaukti, bet ne taip stipriai. 

„Man patiko filmuotis. Tad jei kam nors seriale trūksta aktorės – prašom, kvieskit“,  – juokėsi būsimoji „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisijos pirmininkė, tačiau čia pat pridūrė: „Filmuočiausi tik tuo atveju, jei nereikėtų bučiuotis. Nes mano vyrui tai tikrai nepatiktų. Drąsiai galėčiau vaidinti blogietę“. Tad nenuostabu, kad „Kviečiu šokti“ prodiuseriai Editai jau pasiūlė furijos vaidmenį.

VIDEO: Kvieciu sokti. Pazadinta aistra. Edita Daniute

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius