-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gimtadienį švenčianti grupės „Kitokios“ narė Renata Klimaitytė: „Turiu viską, o ko noriu galiu pasiekti pati be problemų “

Merginų grupės „Kitokios“ narė Renata Klimaitytė birželio 12-ąją švenčia savo gimtadienį, tačiau keltiną – neišduoda. Sveikinimai pradėjo plaukti jau nuo pat ryto, o vakare Renata nujaučia, kad draugai ruošia jai siurprizą.
Renata Klimaitytė
Renata Klimaitytė / Viktorijos Kuhlins nuotr.

„Jau pasveikino artimi žmonės ir grupės „Kitokios“ merginos. Manau, kad yra rezgamos kažkokios pinklės vakarui. Nežinau, kas laukia, bet užuodžiu kažkokią staigmeną“, – portalui Žmonės.lt pasakojo gimtadienį švenčianti šviesiaplaukė.

R.Klimaitytė prisipažino, kad nėra mėgėja švęsti gimtadienius, mat mieliau staigmenas ir vakarėlius rengia kitiems,  ne sau. Paklausta, gal vengimas švęsti šią šventę yra bandymas kovoti su bėgančiais metais, Renata tik nusijuokė: „Ne, pasenti tikrai nebijau, nes kiekvieni metai atneša patirties. Nesu ta asmenybė, kuri nori parodyti, kad šiandien mano gimtadienis. Labiau mėgstu užkulisius t.y. kurti ir daryti, o ne būti dėmesio centre.“

O kaip gimtadieniai be dovanų? R.Klimaitytė prisipažino, kad įspūdingiausia jai padovanota dovana – daina, tačiau kas ir kada ją sukūrė bei padovanojo, moteris nepanoro atskleisti. „Šiaip labai mėgstu gėles, kuo jų daigiau – tuo geriau. Mėgstamiausios mano gėlės – frezijos. Jos ne tik skaniai kvepia, bet ir labai daug man reiškia. Domiuosi gėlių reikšmėmis: netgi, kai žmogus atneša man gėlių, atsitiktinai jas išrenka, aš išskaitau, ką norima jomis pasakyti. Man tai yra labai įdomu“, – prisipažino grupės „Kitokios“ narė.

Kiekvieną gimtadienio dieną penkios minutės po dviejų Renatai visada skambina mama, jei dukros nėra šalia. Dar viena tradicija, kurios laikosi, ir kuri moteriai labai reikšminga – per savo gimtadienį pradėti keisti ką nors keisti. „Jei nesu ko nors pakeitusi, pats tinkamiausias laikas – iki ir po gimtadienio, tai – lyg zodiako periodas. Ryžtis pokyčiams, permainoms, susidėlioti savo prioritetus yra žmogaus atgimimas,  o aš tokiais dalykais labai tikiu“, – teigė moteris.

Paklausta apie palinkėjimus sau kitiems metams Renata susimąsto: „Mano gyvenime ko trūksta? Galbūt susidėlioti tam tikrus prioritetus, nes manau, kad gyvenime viską turiu. Turiu dvasinių dalykų, kurių reikia žmogui. Nesakysiu, kad man reikia pinigų ar milijonų, nes viskas yra uždirbama, esu sveika, turiu dvi rankas, dvi kojas, turiu proto, turiu sveikus vaikučius, galiu dirbti ir, manau, kad viską ko noriu ir svajoju be problemų galiu pasiekti.“

Šiuo metu grupėje „Kitokios“ vyksta permainos, merginos ieško naujos narės. Renata tikino, kad paieškos eina į pabaigą, yra 5 merginos, iš kurių viena taps nauja grupės nare.

„Jau greitai paaiškės. Viskas jau kaip ir eina į pabaigą. Sulaukėme daug susidomėjimo, tačiau nesinori priimti skubotų sprendimų. Yra penkios merginos iš kurių renkamės ir, manau, kad greitu metu išsirinksime tą, su kuria kartu pasirodysime. Pirmasis debiutas, manau, bus rugsėjį, nes reikia padirbėti, priprasti, įsivažiuoti. Reikia pasirinkti žmogų, kuris bus su mumis ne kelis mėnesius, o ilgiau ir yra pasiryžęs dirbti. Nenoriu nieko sakyti, pirma išanalizuoti, pasižiūrėti, išnarstyti po kaulelį ir tik tada priimti sprendimą“, – portalą Žmonės.lt tikino atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius