Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienį švenčianti Kristina Ivanova: „Per 25-erius metus pasiekiau visus užsibrėžtus tikslus“

Ketvirtadienį, rugsėjo 6-ąją, 25-ąjį gimtadienį švenčia grupės „ŠarkA“ dainininkė Kristina Ivanova. It bitutė darbuose besisukanti mergina prasitarė šventinį pyragą savajame grožio salone raikyti pradėjusi dar dieną prieš tikrąją šventę, tačiau ir tikrasis gimtadienis neapsiėjo be torto. Kristina tvirtino gražų 25-ąjį skaičių pasitikusi laiminga.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / Viganto Ovadnevo nuotr.

„Eisiu į darbą ir tiek, anksti keltis neketinu. Studijoje su kolegomis pakelsime taurę šampano ir paragausime torto, šiais dalykais jau pasirūpinau, juk be to neapsieina nė vienas gimtadienis“, – dar šventės išvakarėse sakė K.Ivanova.

Dabar mano gyvenimą apibrėžia frazė „Esu laiminga“. Padariau viską, ko norėjau, ko siekiau. Džiaugiuosi, kad pasistengiau tai padaryti jauna.

Švęsti paskatino „ŠarkA“ merginos

Kristina Žmonės.lt prisipažino iš pradžių šiemet apskritai neplanavusi švęsti gimtadienio. „Nors ir jubiliejus, šventės nerengiau, bet grupės merginos paklausė: „Tai kada gimtadienis, kurią dieną švęsim?“ Atsakiau, kad nieko nešvęsiu. Iš anksto pasidovanojau sau kelionę, man tai puiki gimtadienio dovana. Tačiau Ieva ir Gintarė nepasidavė, tad jų pastūmėta rengiu nedidelę šventę artimiausiems žmonėms. Dar ketinu aplankyti tėvus šią savaitę, jei su koncertais pavyks. O skambučių  ir sveikinimų tai daugybė“, – linksmai pasakojo dainininkė.

K.Ivanova teigė, kad jai svarbiausias – dėmesys. „Malonu, kad žmonės pasiskambina,  norėdami pasveikinti klausia, kur mane bus galima sutikti. Dovanos man mažiausiai rūpi“, – kalbėjo ji.

Jaučiasi laiminga

Neseniai grįžusi iš atostogų Kristina sakė jau tuomet pagalvojusi apie artėjantį 25-metį. „Pagalvojau, ką jau nuveikiau per tuos metus. Pasvarsčiusi galiu pasakyti, kad kol kas visus savo užsibrėžtus tikslus, kurie buvo suplanuoti, jau pasiekiau. Baigiau bakalauro ir magistro studijas, atidariau grožio studiją, sėkmingai koncertuojame su merginomis. Išties puikiai sekasi. Dabar mano gyvenimą apibrėžia frazė „Esu laiminga“. Padariau viską, ko norėjau, ko siekiau. Džiaugiuosi, kad pasistengiau tai padaryti jauna“, – šypsojosi ji.

Pasak K.Ivanovos, bene svarbiausias dalykas visuomet ją stūmęs pirmyn – tėvų auklėjimas. „Mama ir tėtis mokino, skatino siekti savo tikslo. Visada stengiaus tai daryti, net būdama maža mergaitė. Mokykloje stengiausi mokytis gerai. Visuomet išsikeldavau sau aukštus tikslus, kaip pati sakau – su kaupu. Jei studijuoti – nemokamoje vietoje ir dar gauti stipendiją, jei dirbti – savame, patinkančiame versle, jei imtis veiklos – tokios, kuri neša ir pelną, ir malonumą“, – pasakojo ji.

Kristina pridūrė, kad viskas jos gyvenime dabar sustyguota. „Kai tave palaiko šeima, viskas asmeniniame gyvenime yra gerai, o aplinkos žmonės irgi geranoriški, gerokai lengviau būti laimingai, – šyptelėjo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius