Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienį švenčianti N.Bunkė prakalbo apie išdavystę ir naujus namus: „Šie metai padėjo atsimerkti“

Vasario 5-oji dainininkei, verslininkei Natalijai Bunkei kasmet ypatinga – paskutinį žiemos mėnesį ji švenčia savo gimtadienį. Šiemet – 36-ąjį. Ir nors tikslią gimtadienio dieną per darbus ir skubėjimą Natalija buvo jau beveik pamiršusi, šventinį vakarėlį ji sako suplanavusi – savaitgalį su artimiausiais žmonėmis linksminsis Londone. Socialiniame tinkle gerbėjus pavergusi savo paprastumu, ji atvira ir pokalbio metu – praėjusiais metais būta visko, net ir draugų išdavysčių.
Natalija Bunkė ir Edgarus Eidėjus
Natalija Bunkė ir Edgarus Eidėjus / Joe Black Photography nuotr.

„Metai buvo geri, bet neslėpsiu, buvo ir nusivylimų, tiesa, gal ne tokių baisių, kaip prieš keletą metų. Buvo akimirkų, kai supratau, kad mane išduoda draugai, tokios akimirkos privertė suvokti, kas iš tikrųjų yra draugai – pamačiau tikruosius žmonių veidus“, – į klausimą, kokie buvo praėję metai, atsako N.Bunkė, tačiau čia ji priduria, kad metai padėjo atrasti savyje glūdinčius gabumus – iš čia prasidėjo naujas grožio kosmetikos priemonių verslas.

„Mano sesuo Kristina visada sako: „Turime siekti savo svajonių, nesvarbu, kokios nerealios jos atrodytų“. Jei tu krisi veidu į ta pusę, kur tavo svajonė, tai jau bus siekimas savo svajonės, tai geriau, nei nieko nedaryti. Tai aš kažkaip veidu kritau link savo svajonės – kotedžo – ir dabar matau, kad ji jau beveik ranka pasiekiama“, – apie svajones kalba N.Bunkė.

Kotedžas – ne juokelis, Natalija labai rimtai svajoja ir jau skaičiuoja dienas, kada galės įsikelti į savo išsvajotąjį būstą. Jei pavyks sutaupyti pinigų, į kotedžą Natalija kelsis jau ateinantį rudenį. Socialiniame tinkle ji juokavo tik dėl pusės milijono kainuojančio kotedžo: „Tai yra neadekvati kaina, tokių pinigų šiuo metu sau negalime leisti.“

Joe Black Photography nuotr./Natalija Bunkė
Joe Black Photography nuotr./Natalija Bunkė

Turbūt sunku patikėti, bet dar visai neseniai N.Bunkės „Instagram“ paskyra buvo nieko neišsiskirianti – tik prieš tris mėnesius ji nusprendė pradėti kelti vaizdelius iš kasdienio gyvenimo. Natalija juos šmaikščiai vadina savo gyvenimo realybės šou „Ką veikė Bunkė“ vaizdeliais.

„Supratau, kad žmonėms yra visai neįdomu nugludinti paveikslėliai ir nuotraukos su filtrais. Žiūrėdama į poniučių instagramus, jų nuotraukas, „Boomerang“ vaizdo įrašus, kur jos demonstruoja pripūstas lūpas visada galvodavau, kaip tai yra baisu, mane tai labai erzindavo“, – sako Natalija.

Fotosesijos akimirkos – galerijoje:

Vos tik pradėjus kelti gyvenimiškus vaizdelius, Nataliją pamilo tūkstančiai žmonių – šiuo metu dainininkė turi daugiau kaip 80 tūkstančių sekėjų instagrame. Nuo jų kasdien gauna apie 200 žinučių – tai ne tik trumpos žinutės, dalis jų – ilgi laiškai, juose – nuoširdūs prisipažinimai.

„Žmonės rašo, kad mane instagrame atrado visai kitokią, nei galvojo – jie supranta, kad turi tokių pačių problemų, ligų – visi mes esame vienodi. Labai noriu, kad aplink mus būtų kuo mažiau negatyvo, tad visas problemas stengiuosi paversti juokeliais“, – pasakoja N.Bunkė.

Paklausta, ar socialiniame tinkle nebijo būti atvira, Natalija sako, kad ji visą gyvenimą buvo tokia: paprasta, nuoširdi ir žodžio nevyniojanti į vatą.

„Tai nėra vaidmuo, aš tiesiog tokia esu. Taip, dainuodama koncerte aš užsidedu kaukę, man reikia būti diva, bet pasibaigus dainai prasideda bajeriai ir linksmi pokalbiai su žiūrovais“, – 15min sako Natalija.

O su su socialinio tinklo sekėjais užsimezgė neįprastas ryšys – sutikę Natalija mieste, dažnas į ją kreipiasi kaip į gerą draugę: „O, labas!“, – šaukia jie man gatvėje. Aš pasimetusi sakau: „Sveiki“, man tiesiog neįprasta, kai taip kreipiasi nepažįstamas žmogus. Tas pats ir instagrame, ten dažnas į mane kreipiasi tu, nes dažnam tiesiog atrodo, kad aš esu šeimos narys. Bet manęs tai netrikdo.“

Joe Black Photography nuotr./Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus
Joe Black Photography nuotr./Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus

75 procentai N.Bunkės sekėjų – moterys, likę – vyrai. Pasak Natalijos, vyrų auditorija nuolatos auga, juk visiems įdomu pamatyti, kas ta lovoje gulinti ir apie savo gyvenimą pasakojanti moteris.

„Iš pradžių mane sekė moterys, esu girdėjusi ne vieną pasakojimą, kai vyras moters burbėdamas klausia: „Ką tu čia darai ir vėl su Bunke?“ Bet viskas keičiasi, sekimo liga susirgo ir jų vyrai, dabar jie savo moterų klausia: „Ką Bunkė veikia?“, – neslėpdama juoko kalba N.Bunkė.

Sekėjai ir buvo pirmieji žmonės, kurie Nataliją pasveikino pirmiausia – pirmosios dovanos atlikėją pasiekė dar praėjusią savaitę.

„Filmuodama siuntinius, kuriuos gaunu, nesusimąstydavau, kad sekėjams parodau savo namų adresą ir telefoną. Bet jų dovanos mane labai pradžiugina – štai praėjusią savaitę abu su Edgaru gavome džemperius, kartu su jais ilgą laišką, kuriame prisipažįstama apie meilę man“, – pasakoja N.Bunkė.

Gimtadienio tikrąją šventės dieną Natalija sako neplanuojanti, tikisi staigmenos iš šeimos. O ir savaitės dieną, kada tiksliai jos gimtadienis, buvo primiršusi – visa tai dėl nuolatinio skubėjimo ir darbų gausos.

Tikrasis balius, kaip Natalija sako, bus savaitgalį Londone. „Skrisime su pačiais artimiausiais žmonėmis: seserimi Kristina, Goda Alijeva, draugu Edgaru. Su grupe „Yva“ koncertuosime, o kitą dieną nusimato geras balius. Londone gyvena ir Edgaro giminės, mano ir jo pusseserės gimtadienis tą pačią dieną, tai švęsime dvigubą šventę“, – 15min apie gimtadienį sakė N.Bunkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius