-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gimtadienį švenčianti Simona Burbaitė iš pat ryto sulaukė romantiškos mylimojo dovanos

Pernai rudenį Maskvoje, grožio konkurse „Mis Visata 2013“, Lietuvai atstovavusi ir daug užsienio žiniasklaidos dėmesio susilaukusi Simona Burbaitė vasario 13-ąją švenčia 22-ąjį gimtadienį. „Šiuo metu tvarkausi namus, o vakare galbūt susitiksiu su draugais jaukiam pasisėdėjimui, nes audringai švęsti šiemet nesinori – juk praėję metai buvo labai aktyvūs“, – šypteli Simona, atsiminusi grožio konkursą ir dideles pastangas stengiantis, kad Lietuvos vardą sužinotų kuo daugiau skirtingų šalių atstovų.
Simona Burbaitė
Simona Burbaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Nuotaikos labai geros, nors mamytei jau spėjau pasiguosti, kad oho, man jau 22 metai, jau senstu... Tai ji juokėsi iš manęs, sako – aha, jau gal lazdelės reikia?“ – portalui Žmonės.lt sakė gerai nusiteikusi Simona.

Mergina prisipažino, kad gimtadienis jai – graži ir pozityvi diena, todėl dažniausiai stengiasi švęsti ir sutikti džiugiomis nuotaikomis. Vis dėlto šiemet ji nusprendusi, kad labiausiai nori ramybės, todėl audringo šventimo su didele draugų kompanija teigė atsisakysianti.

„Dažniausiai gimtadienį stengiuosi švęsti – ar tai draugus pasikviesti, ar šeimos rate paminėti, bet šiemet nusprendžiau ramiai sutikti – grįšiu pas tėvelius į Panevėžį, pasibūsime jaukiai ir tiek. Jokio vakarėlio neorganizuosiu, gal tik šįvakar susitiksiu su draugais ramiam pasisėdėjimui. Praėję metai buvo labai veiklūs ir prabėgo labai greitai, todėl norisi ramybės“, – teigė Simona.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Simona Burbaitė
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Simona Burbaitė

Ją, kaip ir kasmet, pirmasis pasveikino tėtis. Merginos teigimu, tai jau tapę vos ne tam tikra tradicija, kad gimtadienio rytą pirmasis ją sveikinimais apiberia būtent jis.

„Kaip ir kiekvienais metais, pirmas pasveikino tėtis. Kadangi tėvai gyvena Panevėžyje, tai pasveikina skambučiu, bet, žinoma, jau laukia manęs sugrįžtant namo. Nepamiršo ir artimiausi draugai, todėl labai smagu“, – pasidžiaugė S.Burbaitė.

Ji atsiminė, kad bene džiugiausias gimtadienis buvo aštuonioliktas, kuomet susirinko būrys draugų, o staigmenos ir linksmybės veržėsi per kraštus.

„Labiausiai laukiau 18-ojo gimtadienio. Rodės, kad jo belaukiant visa amžinybė praėjo (juokiasi). Buvo labai graži šventė – susibūrė artimiausi draugai, padarėme šaunų vakarėlį. Visa tai buvo mamos staigmena, ji dar nudžiugino ir dovana – gavau išsaugotą savo vaikystės lėlę, todėl, be abejonės, tai buvo įsimintiniausias gimtadienis“, – nostalgiškai atsiminė mergina.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Burbaitė (kairėje)
Asmeninio albumo nuotr./Simona Burbaitė (kairėje)

Paklausta apie dovanas, S.Burbaitė teigė, kad visada džiugu jų gauti, tačiau, anot jos, ne tai yra svarbiausia: „Gimtadienis man nebūtinai asocijuojasi su dovanomis, netgi atvirkščiai – labiau tiesiog su geromis akimirkomis. Ne kartą sakiau ir toliau sakysiu, kad svarbiausia gyvenimo dovana – sveikata, todėl jos sau ir artimiesiems ir linkiu.“

Vis dėlto viena dovana Simoną itin pradžiugino jau nuo pat ryto. Jos mylimasis, kol kas dėl darbų pasveikinęs skambučiu, išsidavė, kad judviejų laukia romantiška kelionė. Su juo Simona susitiks po darbų, tačiau jau dabar tikino netelpanti savo kailyje ir netverianti džiaugsmu.

„Mano draugas Matas nupirko mums bilietus į Italiją, todėl šypsena veide iki pat ausų! Dar rankose jų neturiu, bet jau žinau, kad tokia dovana laukia, mat kol kas jis pasveikino telefonu ir jau užsiminė apie tai. Labai džiaugiuosi, nes tikrai jau reikia atostogų ir šviežio oro gurkšnio“ – būsimomis romantiškomis atostogomis džiaugėsi Simona.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Burbaitė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Burbaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius