Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienio dieną Julija Ritčik džiaugėsi gera kompanija ir sūnaus išvirta kava

Palangoje šiuo metu esanti dainininkė Julija Ritčik 41-ąjį gimtadienį pasitiko kartu su artimiausiais žmonėmis – sūnumis Aivaru ir mažyliu Tomu, vyru Laimonu Staniulioniu ir grupės „4fun“ muzikantais.
Šeštadienio vakarą sostinės klube „Brodvėjus“ savo gimtadienį šventė grupė „4 Fun“ kartu su Julija Ritčik.
Julija Ritčik / Martyno Siruso / adfoto.lt nuotr.

„Esu su vaikais Palangoje, vakare važiuosime koncertuoti į Mažeikius. Gimtadienis darbingas. Ne pirmą kartą taip jį pasitinku ir turbūt nepaskutinį“, – ramindama pravirkusį jaunėlį portalui Žmonės.lt sakė Julija. Ji teigė, kad praėję jubiliejiniai metai buvo spalvingi. „Labai smagūs metai buvo. Vaikas gimė – tai svarbiausias įvykis“, – kalbėjo moteris.

J.Ritčik tikino maloniai nudžiugusi nuo pat ryto, o ypač buvusi pamaloninta sūnaus dėmesio. „Sulaukiau galybės SMS žinučių, skambučių. Nebuvo galimybės prisijungti prie interneto, tai nemačiau dar ten atėjusių sveikinimų. Viską suderiname – ir laiką su vaikais, ir darbą. Nesu pratusi audringai švęsti savo gimtadienių, jų labai nesureikšminu. Smagu, kad ir grupė kartu, jie mano draugai, mano vyras šalia, o vyresnysis sūnus maloniai nustebino man ryte išvirdamas kavos“, – linksmai apie malonią smulkmeną pasakojo ji.

Dainininkė turi tris sūnus – dar metukų nesulaukusį Tomą, 13-os Aivarą ir 20-metį Ivaną iš pirmosios santuokos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius