Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintaras Mikalauskas džiaugiasi naujais namais

Prabangus namas pajūryje. O dabar – ir naujas butas Vilniuje. Iš kur aktorius Gintaras Mikalauskas turi tiek pinigų, kai kiti aktoriai skundžiasi prasta kultūros padėtimi Lietuvoje?
Gintaras Mikalauskas
Gintaras Mikalauskas / LNK nuotr.

Septyniasdešimties kvadratinių metrų, dviejų kambarių butas dar kvepia dažais. O medinis stalas su kėdėmis čia atkeliavo vos  prieš keletą dienų.  Iki šiol Mikalauskų  namuose viešėjo vos keli poros artimieji. O žurnalistai čia svečiuojasi pirmą kartą.  Tačiau Gintaras tikina:  visa tai, ką pamatysite LNK „Neišgalvotuose gyvenimuose“ – ne koks nors atsitiktinis Mikalausko įgeidis ar užmojis. Viskas apgalvota, suderinta, suskaičiuota ir sustyguota iki smulkmenų.

Visiškai naujas, jaukus, modernus,  uždaras kelių daugiabučių kvartalas. Nuo Vilniaus centro iki čia  – vos dešimt minučių automobiliu.  Už kelių metrų  – Pavilnio regioninis parkas. Įsikurti tokioje vietoje svajotų daugelis. Tuo labiau, kad už  visas komunalines paslaugas čia gyvenantieji net šalčiausiais metų mėnesiais mokėjo neįtikėtinai mažai – vos po kelis šimtus litų. Didžiausias trūkumas - kaina, kurią už vieną kvadratinį metrą  paklojo šių namų gyventojai. Daugeliui lietuvių ji sunkiai įkandama.

Statybų piko metais  butą šiame rajone aktorius Gintaras Mikalauskas su žmona, medike Jūrate, taip pat vadino  neįgyvendinama svajone. Tačiau galiausiai stebuklas įvyko.  Vos  prieš pora mėnesių jiedu  ėmė ir įsikraustė į naujus namus. „Čia viską suderino mano žmona – visas ir sienų, ir baldų spalvas”, – pakvietęs savo naujuose namuose pasisvečiuoti LNK gyvenimo būdo laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ žurnalistus, pasakojo Gintaras Mikalauskas.

Išskirtinė viešnagė naujuose Gintaro Mikalausko namuose jau šio antradienio vakarą, 20.25 val. gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius