Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Gurevičiūtė ir Valerijus Gigevičius ruošiasi ekstremaliai žiemai

Ekstremalusis žiemos sportas ne kiekvienam? Gal ir taip, bet šios sporto šakos mėgėjų gretos Lietuvoje sparčiai auga. Net ir tarp žymių šalies žmonių galima lengvai atrasti adrenalino fanatikų: turbūt nėra tokio ekstremalaus sporto šakos, kurios nebūtų išbandžiusi žavioji Gintarė Gurevičiūtė, o plaukų stilistui Valerijus Gigevičius ekstremalus sportas net pakeitė požiūrį į gyvenimą.
Gintarė Gurevičiūtė ir Valerijus Gigevičius
Gintarė Gurevičiūtė ir Valerijus Gigevičius / „AD Verum“ nuotr.

Gintarė Gurevičiūtė meilę ekstremaliam sportui atsinešė iš šeimos: „Mano tėtis buvo vienas pirmųjų burlenčių sporto atstovų Lietuvoje, laisvalaikį leido nutrūktgalviškai: skraidė parašiutu, žiemą paskui mašiną tampėsi su slidėmis. Su broliu nuo pat mažų dienų pripratome prie tokio gyvenimo būdo: slidinėti pradėjom vos sulaukę 6-erių, vandens slides išbandėme 10-ies, o snieglente čiuožėm 14-mečiai“. Merginai adrenalinas – gyvenimo variklis. Jis sukelia stiprias emocijas, įvairiausius potyrius, dėl kurių ji ir jaučiasi gyvenanti.

Naujausias iššūkis Gintarei – dailusis čiuožimas. Tai tikriausiai viena iš nedaugelio žiemos sporto šakų, kurių ji dar nėra išmėginusi – net ant figūrinių pačiūžų nėra stovėjusi. Tačiau mergina rami: nuo vaikystės, kaip ir daugelis vaikų, moka važinėti riedučiais. Šią vasarą kasdien jais nuriedėdavo bent 5 km, todėl atsistojusi ant ledo nesijaučia visiška naujokė. Profesionalios trenerės dėka bei savo maksimaliomis ir sunkiomis pastangomis Gintarė tikisi išmokti puikiai čiuožti.   

Ekstremalių pojūčių nevengiantis Valerijus Gigevičius neslepia, kad kiekvieną kartą išbandydamas naują sporto šaką išgyvena stiprias emocijas, kurios priverčia susimąstyti net apie gyvenimo prasmę: „Pamenu, užlipau ant uolos, kojos kraujuotos, šokti bijau, draugai iš apačios ragina – kelio atgal nėra. O galvoje baisiausios mintys sukasi, vos per kelias sekundes prabėga begalės vaizdų... Bet susikaupi ir nušoki. Po visko be galo savimi didžiuojiesi – taip, aš tai padariau! Tokių ekstremalių situacijų dėka supranti, koks trapus ir svarbus yra gyvenimas. Pradedi vertinti kiekvieną akimirką praleistą su šeima, draugais, darbe“. Išbandyti žiemos sportą jį pastūmėjo draugai, tačiau dabar jis jau vienas iš tų, kurie organizuoja išvykas kitiems. Pasak V.Gigevičiaus, yra begalė sporto šakų, kurias norėtųsi išbandyti, tačiau tam reikia tik noro ir galimybių.

Būtent vedami žiemos sporto keliamų gerų pojūčių, šie du ekstremalaus sporto entuziastai sutiko tapti į Lietuvą atvesto išskirtinai ekstremaliam žiemos bei vandens sportui skirto prekės ženklo  „Quiksilver“ reklamos veidais.

Straipsnį publikavimui paruošė agentūra „Ad verum“.

„AD Verum“ nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Valerijus Gigevičius
„AD Verum“ nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Valerijus Gigevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius