Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Gurevičiūtė liko sužavėta Henriko Daktaro žmona ir motina

Viena iš TV laidos „Yra kaip yra“ vedėjų Gintarė Gurevičiūtė liko sužavėta laidos svečiais: kalėti iki gyvos galvos nuteisto nusikaltėlio Henriko Daktaro žmona Ramute Daktariene ir jo motina Jadvyga Daktariene. Savo susižavėjimą Gintarė išsakė socialiame tinkle.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

LNK laidoje „Yra kaip yra“, kurios viena iš vedėjų yra Gintarė Gurevičiūtė, lankėsi Henriko Daktaro moterys: žmona Ramutė Daktarienė ir motina Jadvyga Daktarienė. 

Jos laidoje davė atvirą interviu apie kalintį H.Daktarą. Būtent po šios pažinties G.Gurevičiūtė išreiškė susižavėjimą Ramute Daktariene ir Jadvyga Daktariene.

Gintarės Gurevičiūtės pasisakymas
Gintarės Gurevičiūtės pasisakymas

Žmonės.lt susisiekus su pačia G.Gurevičiūte, ji akcentavo, kad pagarbą ir susižavėjimą išreiškė ne H.Daktarui, o jo žmonai ir motinai, kurios, anot Gintarės, laikosi stipriai kaip vienas kumštis ir neišsižada šeimos – būtent tai, esą, ją ir sužavėjo.

Normalūs žmonės, perskaitę įrašą supranta, kad jis tikrai nėra apie Henriką Daktarą ir jo nusikalstamą veiklą, aš rašiau apie šeimos kultą.

„Normalūs žmonės, perskaitę įrašą supranta, apie ką jis yra – jis tikrai nėra apie Henriką Daktarą ir jo nusikalstamą veiklą, aš rašiau apie šeimos kultą, jos vertybes, apie tai, kaip stipriai šios moterys laikosi sunkiausią akimirką – mane sužavėjo būtent tai“, – sakė Žmonės.lt kalbinta G.Gurevičiūtė.

„Kažkas komentavo, kad jos turbūt laikosi tokios pozicijos, nes bijo, bet paprastai tokius dalykus bendraudamas su žmogumi gali pajusti ir filmuojant šią laidą iš tiesų jautėsi nuoširdus šių moterų atsidavimas, jos tokios tikros mama ir žmona, tokios, kokios ir turėtų būti šeimos moterys. Aš nevertinau jų veiklos, kalbėjau apie šeimos vertybes“ , – pridūrė G.Gurevičiūtė. 

Netrukus sulaukusi kritikos dėl savo pasisakymo Gintarė pakoregavo pirmąjį sakinį. Vietoj „likau sužavėta Daktarų šeima“ parašė „likau sužavėta Daktarų šeimos moterimis“.

Ar jūs pritariate Gintarės pozicijai?

Paredaguotas Gintarės Gurevičiūtės pasisakymas feisbuke
Paredaguotas Gintarės Gurevičiūtės pasisakymas feisbuke

Vėliau Gintarė Gurevičiūtė socialiniame tinkle atsiprašė visų, kuriuos jos nuomonė įžeidė.

Stop kadras/Ramutė Daktarienė
Stop kadras/Ramutė Daktarienė

Minėtoje laidoje Ramutė Daktarienė ir Jadvyga Daktarienė teigė, kad kalėdamas Henrikas patiria baisias kančias, nes sąlygos Lukiškių tardymo izoliatoriuje prilygsta lageriui – ten daugybė žmogaus teisių pažeidimų. „Mano vyras pūva gyvas. O baisiausia yra tai, kad jis nuteistas, neįrodžius, jog yra kaltas...“, – laidoje kalbėjo Henriko žmona Ramutė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ramutė Daktarienė pasipiktino įkalinimo įstaigų darbu: „Mano vyras pūva gyvas“

Šiltų žodžių apie savo sūnų negailėjo ir Jadvyga Daktarienė. Moteris tikino, jog Henrikas buvo geras vaikinas, dar jaunystėje daug dirbo, mokėsi, buvo labai nuoširdus, „vogt neidavo“. „Tik va susidėjo su idiotų  kompanija, jie ir sužlugdė gyvenimą Henrikui“, – kalbėjo J.Daktarienė.

Stop kadras/Jadvyga Daktarienė
Stop kadras/Jadvyga Daktarienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius