-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Gurevičiūtė prisipažino, kokiais dviem būdais geriausiai numalšina stresą

Gintarė Gurevičiūtė trečiadienio vakarą mėgavosi pojūčių, šokio, vaizdo projekcijų, muzikos ir aromatų šou – sostinėje vyko neįprastas reginys „The Goddess“.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

G.Gurevičiūtė Žmonės.lt sakė, kad šis patyrimų muzikos šou turėtų praplėsti žmonių pasaulėžiūrą, o tokių renginių turėtų būti kuo daugiau. 

„Renginio aprašymas buvo labai įdomus, todėl susiviliojau į jį nueiti. Visada esu už tokias kultūrines naujoves. Sveikintina, kad žmonės organizuoja tokius šou“, – įsitikinusi G.Gurevičiūtė. 

Ji pridūrė, kad nuolat domisi kitų šalių kultūra, naujovėmis. „Tam, kad praplėsčiau savo akiratį, stengiuosi domėtis naujais dalykais. Nuo uždarų magijos klubų, iki kvėpavimo užsiėmimų... Neseniai buvau viename kvėpavimo užsiėmime, kuris paliko didelį įspūdį“, – pasakojo G.Gurevičiūtė.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Simona Albaviciute
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Simona Albavičiūtė

Į renginius neretas eina užsimiršti po sunkios dienos. Gintarė paatviravo, kokiais būdais pati geriausiai numalšina stresą. O jo susikaupia. Dirbant televizijoje nuolat tenka susidurti su įvairiausiais iššūkiais, tad įtampa yra neatsiejama G.Gurevičiūtės darbo dalis.

„Pagrindinis streso malšinimo būdas man – masažas. O kai turiu laisvo laiko, stengiuosi išvažiuoti į Marijampolę, pabėgti nuo visko, išjungti telefoną. Streso kupinomis akimirkomis labai norisi būti su artimaisiais. O kai negaliu to padaryti, atitrūkti nuo pasaulio, tada nueinu į atpalaiduojantį masažą“, – sakė G.Gurevičiūtė. 

TAIP PAT SKAITYKITE: 16-metę dėl svorio sukritikavusi Erika Purauskytė renginyje kaip įmanydama vengė fotografų

„The Goddess“ – tai projektas, kuris leis išgirsti, kaip skamba meilė. Pasaką suaugusiems kuria talentingiausi užsienio ir Lietuvos menininkai, prodiuseriai ir muzikantai. Pasaulyje yra tik keletas renginių, kurie dovanoja šį jausmą. „The Goddess“ yra vienas iš jų.

Specialiai šiam šou Kalifornijoje Amiya Andrė Pabarčiūtė kartu su vienu iš garsiosios grupės „Enigma“ prodiuseriu Jensu Gadu sukurė vienuoliką jaudinančių dainų. Prie projekto prisijungė skirtingų meno sričių atlikėjai iš viso pasaulio. 

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Akimirka iš patyrimų muzikos šou „The Goddess“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Akimirka iš patyrimų muzikos šou „The Goddess“

Prieš kelias dienas muzikos šou „The Goddess“ pasirodymas įvyko Rygoje, Kongresų rūmuose. Po koncerto kalbinta šios idėjos sumanytoja Amiya Andrė neslėpė džiaugsmo – susirinko pilna salė žmonių ir visi jie dėkojo už suteiktus jausmus.

„Klausytojai šiltai priėmė lietuvių ir pasaulio menininkų projektą. Žiūrovai pasinėrė į muziką, kvapus, jausmus, reginį. Sugrojus paskutinį kūrinį žmonės tiesiog sėdėjo ir nenorėjo palikti salės“, – įspūdžiais dalinosi menininkė, asmeninio augimo mokymų „Moters Magijos Mokyklos“ įkūrėja.

„The Goddess“ – tai kiekvieno žmogaus istorija, papasakota romantiškos muzikos, vizualinio meno, poezijos ir šokio kalba, sukurta Amiya Andrės Pabarčiūtės bestseleriu tapusios knygos „Moters magijos mokykla“ motyvais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius