Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

G.Karaliūnaitės vyras M.A.Canuelis: „Ji mane kumščiavo ir buteliu trenkė per galvą“

Gintarė Karaliūnaitė-Canuel su vyru, kanadiečių Marcu Andre Canueliu skirtingais keliais pasuko dar prieš porą metų, tačiau santykius jiedu dabar aiškinasi Kauno apylinkes teisme. Kol sprendžiamas abiem sutuoktiniams aktualus klausimas dėl jųdviejų vaiko priežiūros, M.A.Canuelis penktadienio vakarą apie skyrybų dramą prabilo viešai.
Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas André Canuelis
Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas André Canuelis 2013 metais / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kad šeima išgyvena dramatišką laikotarpį, jau kurį laiką buvo ne paslaptis. Apie tai G.Karaliūnaitė ne kartą pasakojo ir 15min. Pasak atlikėjos, sutuoktinis siekia prisiteisti dukters globą, nors su ja beveik nebūna, maža to, nori, kad mergaitei būtų suteikta Kanados pilietybė.

G.Karaliūnaitės vyras ir jos dukros tėvas M.A.Canuelis sausio pabaigoje buvo sulaikytas dėl grasinimų, kai jam nepavyko pasimatyti su dukra, o atsidūręs areštinėje Kaune ten siautėjo ir apgadino turtą. G.Karaliūnaitė sieks, kad sutuoktiniui būtų iškeltos dar kelios bylos: dėl smurto, taip pat dėl šmeižto viešumoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prokurorai sveria G.Karaliūnaitės kaltinimus vyrui, o policija skaičiuoja jo padarytą žalą

Penktadienio vakarą LNK rodytoje laidoje „Yra, kaip yra“ buvo keliamas klausimas, kodėl lietuvės renkasi užsieniečius. Diskusijoje dalyvavo ir M.A.Canuelis.

Vyras, kuriam G.Karaliūnaitė dar neseniai buvo iškvietusi policiją dėl smurto šeimoje, pasakojo, kad pati Gintarė praeityje prieš jį smurtavo.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Marcas Andre Canuel
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Marcas Andre Canuel

„Tai ilga istorija. Ji teigė, kad aš smurtavau, bet aš ką tik gavau laišką iš policijos, kad jie nutraukė bylą. Kuo aš tikiu? Aš buvau auka todėl, kad esu vyras ir esu per daug išdidus kviesti policiją, kai žmona mane muša. Ji kumščiavo mane, ji daužė buteliu vyno man į galvą. Man buvo sunku.

Aš vairavau automobilį ir ji man sako: „Važiuok greičiau!“, o aš ir taip viršijau greitį 10 kilometrų per valandą. Ji sako „važiuok greičiau“ ir trenkė man per galvą. Tokioje situacijoje turėčiau kviesti policiją, bet aš tam esu per išdidus ir galvoju, kad nusiraminsiu, praeis laikas ir visa tai baigsis. Bet dabar suprantu, kad taip ji bande mano kantrybę, ji norėjo, kad aš reaguočiau. Kadangi buvau blaivus, galėjau nusiraminti ir nepasidaviau provokacijoms. Ji skriaudė mane dar stipriau, aš negaliu paaiškinti, kodėl taip ji darė, bet galiu pasakyti, kad aš ramus, bet dabar suprantu, kad pačiam to išspręsti neįmanoma.

Prieš 2 metus, kai susitikome su advokatu, mes pradėjome ruošti ieškinį prieš Gintarę, nes ji elgėsi neteisingai. Praėjusiais metais nusprendžiau viską mesti ir duoti jai dar vieną šansą. Mes su Gintare susitarėme, kad jei ji nori pinigų, tegul rodo man kvitus, kur juos išleidžia, kad perka normalų maistą. Nes ji perka tik ledus ir šokoladą“, – LNK laidoje „Yra, kaip yra“ pasakojo M.A.Canuelis.

M.A.Canuelis atviravo, kad gyvendamas su Gintare siekė laimingo gyvenimo, tikėjosi rasti sprendimą net iš sudėtingiausių situacijų.

„Bet mes nesupratome vienas kito ir tai nebuvo tik kalbos problema. Problemos prasidėjo tuomet, kai aš jai paaiškinau, kad negalime švaistyti pinigų. Kai atėjo laikas pirkti jai automobilį, ji iškėlė sceną, kad ji nori būtent tokio automobilio. Aš jai paaiškinau, kad mes negalime pirkti mažo automobilio, nes laukiamės vaiko ir todėl turėtume rinktis didesnį automobilį, kad tilptų vaikiškas vėžimėlis ir kėdutė. Bet ji nori didelio vaikiško vėžimėlio ir mažo automobilio. Tokiose situacijose aš turiu pasakyti damai, kad ji turėtų manęs paklausyti, nes šie sprendimai yra nelogiški. O situacija yra tokia, kad atsakymas, kurio sulaukdavau iš Gintarės pastaruosius metus, yra „aš (G.Karaliūnaitė – red.) darau ką noriu.“

15min penktadienį susisiekė su G.Karaliūnaite, tačiau ji atsisakė komentuoti M.A.Canuelio pasisakymą.

„Žmogus nori padaryti mane kalta. Juokinga ir tiek“, – sakė G.Karaliūnaitė. Moteris pridūrė, kad sprendimą atmesti jos skundą dėl M.A.Canuelio smurto ji jau apskundė ir sieks įrodyti savo tiesą.

TAIP PAT SKAITYKITE: G.Karaliūnaitės šeimos dramos skausmą aštrino mamos žodžiai: „Tik niekam nesakyk, nedaryk gėdos“

VIDEO: Gintarė Karaliūnaitė apie konfliktą su vyru: „Dariau viską, kad susitartumėm gražiuoju“

15min primena, kad po vasarį vykusio parengiamojo posėdžio M.A.Canuelio ir G.Karaliūnaitės skyrybų byloje ateityje, pasak Gintarės, bus sprendžiami įvairūs klausimai: dėl gyvenamosios vietos, dėl vaiko globos, Kanados pilietybės, dėl nemokėtų alimentų. Pasak jos, šis teismo procesas gali užtrukti – jos žiniomis, M.A.Canuelis nėra teismui pateikęs daugelio reikalingų dokumentų.

„Mano tikslas – kad prasidėtų civilinė byla“, – 15min iškart po posėdžio kalbėjo G.Karaliūnaitė.

G.Karaliūnaitė ir M.A.Canuelis slapta susituokė 2013 metais. Po metų pora susilaukė dukters. Gintarė iš pirmosios santuokos augina sūnų. Ši santuoka su Marcu atlikėjai buvo trečioji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gintarei Karaliūnaitei grasinęs jos vyras Marcas Andre Canuelis atsidūrė areštinėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius