Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gisele Bundchen ragina fotografus mažiau redaguoti nuotraukas ir atskleisti tikrąjį moterų grožį

Geriausiai mokama pasaulio manekenė Gisele Bundchen ragina fotografus kuo mažiau naudoti nuotraukų redagavimo programas ir atskleisti tikrąjį moterų grožį, rašo „The Daily Mail“.
Gisele Bundchen
Gisele Bundchen / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Gisele Bundchen

32-ejų brazilė ragina fotografus neslėpti visų įmanomų trūkumų ir neretušuoti moterų iki nerealaus tobulumo, o rodyti jas natūralesnes.

„Moterys nuotraukose turėtų atrodyti tikroviškai, tačiau šiais laikais retai kada taip nutinka, – sakė manekenė. – Man patinka tas jausmas, kai žinai, kad mes, moterys, esame visos skirtingos. Tai mūsų trūkumai padaro mus unikalias ir gražias.“

Naujausioje reklamoje Gisele Bundchen nuomonė sutapo su užsakovų – BLK DNM džinsų reklamoje ji nebuvo specialiai sušukuota ir nugrimuota, o nuotraukoms pozavo kiek įmanoma natūrali. Gisele negailėjo gerų žodžių fotografui: „Jis nesistengė manęs retušuoti ar pakreipti šviesos, kad tik gražiau atrodyčiau, jo nuomone, tu esi tu, ir tai yra gražu.“

Dvi valandas trukusios fotosesijos rezultatų įvertinti kol kas nėra galimybės, nes BLK DNM paviešino tik nuotrauką, kurioje nematyti Gisele veido. Tačiau jos gerbėjams tai neatrodo didelė problema – paviešintoje nuotraukoje jie gali pasigrožėti nepriekaištingu manekenės užpakaliuku ir ilgomis kojomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius