Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Alijeva: „Būti mama – nepaprastas jausmas“

„Kiekviena mama savo mažyliui nori tik paties geriausio, tačiau vienai rūpintis ir užauginti vaiką yra nepaprastai sunku. Todėl kitų žmonių pagalba yra ne tik reikalinga, bet ir labai svarbi“, – tikino žinoma dainininkė ir laidų vedėja Goda Alijeva. Ji šiuo metu su savo vyru, krepšininku Rolandu Alijevu augina trimetę Tėją. Moteris prisidėjo prie socialinės „Caritas“ iniciatyvos, kuri siekia globoti sunkiai besiverčiančias šeimas.
Goda ir Rolandas Alijevai
Goda ir Rolandas Alijevai / Asmeninio albumo nuotr.

„Džiugu, kad yra žmonių, kurie sugeba pasidalinti, kuriems rūpi ir aplinkui esantys, juk nesame vieni, o padėdami vienas kitam, galime mūsų gyvenimus padaryti geresniais. Būti mama – tai ypatingas, žodžiais nenusakomas jausmas, potyris. Jo neįmanoma nusakyti. Kol pati netampi mama, nežinai ką tai reiškia. Ne veltui sakoma, kad mamos meilė yra begalinė, nes motina be galo myli savo vaiką. Dėl jo ji pasiryžusi padaryti viską“, – sako G.Alijeva.

Organizacijos „Caritas“ globojamos šeimos – tai žmonės, kurie turi materialinių, socialinių ir dvasinių sunkumų. Be „Carito“ pagalbos dalis šių žmonių vargu ar išgyventų.

„Mes stengiamės suteikti būtiną pagalbą tiems, kam jos labiausiai reikia. „Caritas“ padeda įvairiose sudėtingose situacijose esančioms šeimoms, tame tarpe vienišoms mamoms, auginančioms po tris keturis mažylius. Dažniausiai tokioms motinoms reikalinga pagalba visose srityse – ugdant buities tvarkymo, socialinius, motinystės ir kitus įgūdžius, organizuojant užimtumą vaikams, padedant ieškotis darbo, remiant materialiai ar palaikant dvasiškai. Mums labai svarbi visų žmonių parama, todėl nuoširdžiai kviečiame prisidėti prie akcijos „Padėk mano vargstančiai mamai“, – sako Vilniaus arkivyskupijos „Caritas“, Paramos koordinavimo skyriaus vadovas.

Žiniasklaidos holdingas Baltic Media Alliance ir organizacija „Caritas“ artėjančios Motinos Dienos proga kviečia visus neabejingus svetimam skausmui žmones prisijungti prie akcijos „Padėk mano vargstančiai mamai“. Skambindami ar siųsdami žinutes, įrašę žodį „mama“, trumpaisiais numeriais 1890 – 2 Lt, 1891 – 5 Lt, 1892 – 10 Lt, galite aukoti pinigus. Taip pat „Carito“ darbuotojai savo centruose Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose lauks žmonių, kurie gali ir nori atnešti vaikų priežiūrai skirtų daiktų.

Visi surinkti daiktai bus perduoti šios organizacijos globojamoms šeimoms, o lėšos panaudotos tęstiniam darbui padedant šioms šeimoms „stotis ant kojų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius