Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Goda Alijeva pirmajame interviu po skyrybų: „Stengiausi išgelbėti šeimą, bet nepavyko“

Skyrybų metu visuomet dūžta širdys, o kai esi viešas žmogus ir tavo asmeninį gyvenimą po kaulelį rakinėja visi panorėję, pakelti šį išbandymą tik sudėtingiau. Būtent dėl to žinoma dainininkė Goda Alijeva taip ilgai nekomentavo savo ir buvusio vyro Rolando Alijevo skyrybų.
Goda Alijeva su buvusiu vyru Rolandu
Goda Alijeva su buvusiu vyru Rolandu / 15min ir TV3 nuotr.

Gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ garsi moteris sutiko duoti išskirtinį interviu, kuriame atskleidė tikrąją jos šeimos griūties istoriją.

Žiūrovų sekmadienio vakarą laukia itin jautrus pasakojimas – Goda atvirai papasakos, ką išgyveno pastaruoju laiku, kai griuvo jos santuoka, kaip jai pavyko atsitiesti ir kokios svajonės bei tikslai šiandien ją veda į priekį.

Godos ir Rolando Alijevų devynerius metus trukusi santuoka buvo nutraukta prieš pusmetį. Tekėdama Goda vylėsi, jog tai meilė, truksianti visą gyvenimą, ir neslepia, jog supratus, kad tiek metų puoselėta santuoka pasmerkta žlugti, širdis dužo į šipulius.

TV3 nuotr./Goda Alijeva
TV3 nuotr./Goda Alijeva

Laidoje žinoma moteris neslepia, jog sprendimas skirtis nebuvo spontaniškas, tai buvo gerai apgalvotas sprendimas. „Apie skyrybas pirmą kartą pagalvojau jau prieš daug metų... Ko gero, prieš ketverius metus. Neatsitiko taip, kad išsiskyrė mūsų charakteriai ar požiūris į gyvenimą. Būtų banalu taip sakyti. Problemų buvo daug ir skyrybos neįvyko per mėnesį. Santuokos griūties nuotaikomis gyvenau jau kelerius metus, bet vis stengiausi viską sutvarkyti, suklijuoti. Deja, nepavyko...“ – laidoje jautriai kalba Goda.

Skyrybų metu nukenčia ne tik buvę mylimieji, bet ir jų vaikai. Laidoje Goda atvirai papasakos, kaip vaikus – 9-erių Tėją ir 5-erių Amilį – jie supažindino su didžiaisiais gyvenimo pokyčiais.

„Rolandas vaikams yra tobulas tėtis, labai jais rūpinasi“, – TV3 laidoje kalba Goda bei atskleidžia, kaip ji su buvusiu po vyru po skyrybų skirstosi laiką su atžalomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius