Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Godos Sabutytės-Alijevos gyvenime – netikėti pokyčiai: taps laidos vedėja

Goda Sabutytė-Alijeva (33) grįžta į televiziją. Jau netrukus žinomą moterį bus galima išvysti naujos „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Pagaliau savaitgalis“ vedėjos amplua.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / „Lietuvos ryto“ nuotr.

„Mano gyvenimas visuomet mane nustebina. Jis lyg amerikietiški kalneliai – su ryškiais pakilimais ir kartais žemais nuopoliais. Tačiau esu tas žmogus, kuris visuomet eina į priekį, stengiasi išlikti pozityvus ir dažnai motyvuoti ne tik save, bet ir aplink esančius. Didelę mano gyvenimo dalį užima darbai, koncertai, esu labai veikli moteris, neabejoju, kad nauja mano veikla įkvėps visus imtis pokyčių asmeniniuose gyvenimuose“, – šypsosi žinoma moteris.

Pasak Godos, darbas televizijoje jai nėra naujiena, tačiau ji tikisi, kad šį kartą žiūrovai ir laidos herojai pamatys jos kitų asmenybės pusių: „Darbas televizijoje man nėra svetimas. Daug metų esu dirbusi pramoginių laidų vedėja, kur turėjau galimybę atsiskleisti kaip linksma, pozityvi, gyvenimu besidžiaugianti moteris. Taip pat dirbau su inovacijų ir mokslinių atradimų laida, kur mane matė dar kitokią. Dabar kalbinsiu įdomiausius Lietuvos žmones, su kuriais, tikiu, pokalbiai virs itin atvirais ir daugeliui netikėtais.“

Joe Black Photography nuotr. /Goda Alijeva
Joe Black Photography nuotr. /Goda Alijeva

Naujoje „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Pagaliau savaitgalis“ G.Sabutytė-Alijeva su žinomais žmonėmis dalysis patarimais, kaip originaliai ir netikėtai praleisti savaitgalį:

„Mes dažnai įsisukame į darbų ar asmeninio gyvenimo rutiną ir pamirštame apie save, laiką sau. Savaitgaliai dažnai taip pat tampa vienodi. Aš kviečiu visus žiūrovus į savotišką savaitgalio ekskursiją, kur drauge atrasime ne tik netikėtų vietų, pramogų, laisvalaikio leidimo būdų, bet ir iki šiol nematytų laidos herojų pusių.“

Laidą „Pagaliau savaitgalis“ su G.Sabutyte-Alijeva bus galima pamatyti šį šeštadienį, 10.30 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius