Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražiausia kauniete išrinkta Dovilė Brazionytė šoka nuo ketverių metų, tačiau sieks ekonomistės diplomo

Kaune vykusiuose rinkimuose „Mis laikinoji sostinė 2012“ nugalėtoja tapusi 20 metų studentė Dovilė Brazionytė prieš konkursą neabejojo, kad taps viena iš laimėtojų. Jau 16 metų įvairiuose renginiuose šokanti ir pasitikėjimo savimi scenoje nestokojanti mergina savo ateitį sieja su ekonomika.
Dovilė Brazionytė
Dovilė Brazionytė / Asmeninio albumo nuotr.

Ar laimėjimas konkurse „Mis laikinoji sostinė 2012“ tau buvo netikėtas?

Žinoma, visos dalyvės šiek tiek tikisi laimėti. Širdyje tikėjausi, kad tapsiu vicemis ir kai ja buvo paskelbta kita mergina, labai nuliūdau. Kai paskelbė, jog „Mis laikinoji sostinė“ tapau aš, tikrai nuoširdžiai apsidžiaugiau ir nustebau.

Asmeninio albumo nuotr./Dovilė Brazionytė
Dovilė Brazionytė

Ar ruošdamasi šiam konkursui sulaukei daug palaikymo iš draugų, šeimos narių?

Sulaukiau daug palaikymo ne tik iš šeimos ir draugų, bet ir iš visiškai nepažįstamų žmonių renginio repeticijos, pertraukų metu. Po renginio prie manęs priėjo daug žmonių, kuriuos aš mačiau pirmą kartą. Buvau išties nustebusi, kaip jie gražiai su manimi kalbėjo, kaip jie mane gyrė ir kad sakė, kad buvau jų favoritė ir kad jie džiaugėsi, jog aš laimėjau. Buvo tikrai netikėta sulaukti palaikymo iš nepažįstamų žmonių.

Ar esi dalyvavusi kituose grožio konkursuose? 

Tai buvo ne pirmas mano konkursas. Anksčiau esu dalyvavusi konkursuose „Mis paauglė“, šiemet – universiteto organizuojamame grožio konkurse. Ilgai galvojau apie gražiausios kaunietės konkursą ir šiek tiek dvejojau, ar dalyvauti. Mane paskatino šokių vadovė Deimantė Ūsienė. Ji jau daug metų mane skatino išbandyti savo jėgas tokiame konkurse. Džiaugiuosi, kad ji mane pastūmėjo.

Ar konkurso metu teko kovoti su jauduliu, ar jį išmokai nugalėti ankstesniuose renginiuose?

Scenoje esu nuo ketverių metų. Esu dalyvavusi daugybėje televizinių renginių kaip šokėja. Scenos baimės nejaučiu visiškai, tačiau prieš pat renginį, kuomet laukėme, kol pristatys visas konkurso dalyves, nenustygau užkulisiuose: vis vaikščiojau, giliai kvėpavau, bet kadangi esu sukaupusi didelės scenos patirties, baimę nugalėjau. Scena yra mano vieta, joje aš labai gerai jaučiuosi, joje stengiuosi atiduoti viską, ką galiu. Stengiuosi bendrauti su publika, net tik judesiais, bet ir savo emocijomis, šypsena. Scenoje jaučiuosi kaip žuvis vandenyje.

Asmeninio albumo nuotr./Dovilė Brazionytė
Asmeninio albumo nuotr./Dovilė Brazionytė

Kokius šokius esi šokusi ir kur galima išvysti tavo pasirodymus? Kokių dar hobių turi?

Šoku jau 16 metų. Esu šokusi hiphopą, show dance, modernius šokius – tai, ko reikia įvairiems renginiams, šou pasirodymams. Vienoje scenoje esu pasirodžiusi su daug žymių atlikėjų, dalyvavau laidų „Vaikų balsas“, „Išsipildymo akcija“, TV3 atidarymo, „Lietuvos talentų“, „Šok su manimi“ ir kituose filmavimuose.
Esu pabaigusi muzikos mokyklą, fortepijono klasę. Man labai patinka įvairūs renginiai, fotosesijos.

Ką studijuoji ir kuo ketini būti pabaigusi studijas?

Kauno technologijos universitete pirmame kurse studijuoju ekonomiką. Šią specialybę pasirinkau todėl, kad mano mėgstamiausias dalykas mokykloje buvo matematika. Matematika liko mėgstamiausia ir iki šiol, man ji sekasi labai gerai. Ruošiuosi baigti ir magistro studijas ir būti rimta ekonomiste.

Esi dažna grožio konkursų, renginių dalyvė. Ar savo išvaizdai skiri didelį dėmesį? Ar negali išgyventi be soliariumų, grožio salonų?

Neturiu jokių grožio paslapčių. Turiu ilgus, storus plaukus, kuriuos užtenka išsiplauti, išsidžiovinti ir išsišukuoti. Kasdien naudoju blakstienų tušą, akių pieštuką – tačiau tai nėra kažkas ypatingo. Į paskaitas einu atrodydama paprastai – galiu ateiti ir su kuoduku, ir susirišusi plaukus.
Soliariume lankiausi prieš konkursą, nes pasirodydama scenoje nenorėjau atrodyti perbalusi,o šiaip į soliariumus nevaikštau. 

Visiems neįtiksi – po grožio konkursų visuomet pasipila komentarų, kad turėjo laimėti kita mergina. Ar esi atspari kritikai, padidėjusiam dėmesiui? Ar skaitei apie save atsiliepimus internete?

Teodoro Biliūno nuotr./2012 metų Mis Laikinoji sostinė Dovilė Brazionytė
Teodoro Biliūno nuotr./2012 metų Mis Laikinoji sostinė Dovilė Brazionytė

Kaip ir daugeliui žmonių, dėmesys, ypač teigiamas, man patinka. Buvau įkišusi nosį į internetą pasižiūrėti, kas apie mane yra rašoma. Aš suprantu, kad yra daug piktų žmonių ir visiems neįtiksiu. Vieniems atrodau labai graži, simpatiška, o kitiems galbūt negraži. Komentuoti gali bet kas – juk tai yra anonimiškas dalykas. Manau, kad jei žmonės pasirašytų vardu ir pavarde, tokių komentarų nebūtų. Mačiau, kad daugėja įvairių nuomonių ir sulaukiau patarimo iš aplinkinių į komentarus nekreipti dėmesio, todėl aš nusprendžiau kreipti dėmesį į tai, ką man pasakė grožio konkurso komisijos nariai ir žmonės, dalyvavę konkurse. Džiaugiuosi tais komentarais, kuriuos išgirdau – jų man pakanka. Man svarbi nuomonė tų žmonių, kurie man iš tikrųjų gali patarti ir padėti, o tų žmonių, kurie yra viskuo nepatenkinti, komentarai man nieko nereiškia.

– Ar turi širdies draugą? Ar laimėjusi gražiausios kaunietės titulą sulaukei daugiau dėmesio iš vaikinų?

Taip, jau trejus metus turiu vaikiną. Po konkurso kelias dienas buvau Vilniuje, tai jokio ypatingo dėmesio nepastebėjau. Tiesa, po konkurso socialiniame tinkle „Facebook“ gavau daugybę laiškų ir siūlymų iš nepažįstamų vaikinų priimti juos tarp savo draugų. Tačiau aš žinau, kas yra mano artimi žmonės, ir man nereikia naujų „draugų“ vien dėl to, jog laimėjau konkursą.

Asmeninio albumo nuotr./Dovilė Brazionytė
Asmeninio albumo nuotr./Dovilė Brazionytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius