-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražiausia Lietuvos mergina Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė žino, kaip apsiginti nuo vyrų

Tituluota gražuolė „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė TV3 laidos „Sportuok su mumis“ filmavime nustebino dziudo imtynininką Karolį Baužą. Dukart Europos čempionato bronzos medalio laimėtojas nesitikėjo, kad gražuolė yra puikiai įvaldžiusi kovos meną.
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė / TV3 nuotr.

Mergina sportininkui pademonstravo kelis savigynos veiksmus ir tituluotas sportininkas atsidūrė ant tatamio. Rūta – kariškė, todėl prikalbinti ją dalyvauti dziudo treniruotėje nebuvo sudėtinga.

„Su kovos menais susiduriu ne pirmąjį kartą. Esu krašto apsaugos savanorė, per pratybas yra tekę mokytis savigynos veiksmų. Daug ką man teko daryti. Pirmą kartą gyvenime miegojau baloje, miške, stačiau palapines ir, aišku, pirmąjį kartą gyvenime šaudžiau“, – TV3 žiūrovams pasakos R.Mazurevičiūtė.

K. Bauža Rūtai parodė savigynos veiksmą, rekomendavo išmokti visoms moterims. Laidos vedėja Vlada Musvydaitė-Baranauskienė taip pat panoro jį išbandyti. Ji taip smarkiai spustelėjo K. Baužai kaklą, kad akimirką šis pritrūko oro.

Užsikosėjęs sportininkas juokavo, kad geriau nesiartinti prie tokių kovingų moterų. K.Bauža prisipažino nesitikėjęs, kad treniruotė su gražiausia Lietuvos mergina Rūta bus tokia smagi. „Maniau, kad ji nieko nenorės daryti, atsikalbinės, bet ji noriai mokėsi dziudo veiksmų. Rūta atletiška mergina, nors, aišku, į sporto salę reikėtų pavaikščioti“, – sakė jis.

TV3 nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vlada Musvydaitė-Baranauskienė
TV3 nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vlada Musvydaitė-Baranauskienė

Daugiausia pastabų R. Mazurevičiūtė iš K.Baužos sulaukė po bandymo užsliuogti virve. Niekaip to padaryti negalėjusiai merginai jis patarė stiprinti pilvo ir rankų raumenis. Pasisukus kalbai apie dietas ir svorio metimą, gražuolė su dziudo imtynininku greitai rado bendrą kalbą. Sportininkas kovoja svorio kategorijoje iki 90 kilogramų, todėl prieš kiekvienas varžybas turi laikytis griežto mitybos režimo.

„Karolis prisipažino, kad puikiai supranta dietų besilaikančių moterų vargus, nes svorio metimas jam pačiam yra viena iš sunkiausių užduočių. Dažniausiai per labai trumpą laiką reikia atsikratyti penkių, o kartais ir daugiau kilogramų. Dziudo imtynininkas žino įvairiausių gudrybių, kaip tai padaryti, pasidalino jomis ir su mumis“, – intriguoja V. Musvydaitė-Baranauskienė.

Kokį patiekalą K. Bauža rekomenduoja norintiems sulieknėti ir kaip gražiausiai Lietuvos merginai sekėsi kovoti su profesionaliu dziudo imtynininku, žiūrėkite sekmadienį 8.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius