Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražiosios melagės: garsenybės visais įmanomais būdais slepia savo tikrąjį amžių

Sakoma, kad nepadoru moters klausti, kiek jai metų. Todėl tikrai neįsižeiskite, jei taip ir liksite nesužinoję teisybės. Garsios moterys – ne išimtis, kiekviena iš jų turi savą priežastį, dėl ko nesako tikrosios gimimo datos. Žinomas rašytojas Oscaras Wilde‘as yra pasakęs: „Negalima pasitikėti moterimi, kuri neslepia savo amžiaus.“
Paris Hilton, Sharon Stone, Tyra Banks, Melanie Griffith
Paris Hilton, Sharon Stone, Tyra Banks, Melanie Griffith / „Scanpix“ nuotr.
Tyra Banks

TYRA BANKS

Oficialus amžius – 39 metai

Televizijos laidų vedėja, supermodelis ir viena gražiausių pasaulio moterų neįžvelgia nieko blogo tame, jei aplinkinius suklaidina kalbėdama apie savo tikrąjį amžių. Realybės šou „American top model“ Tyra ne kartą mokė jaunutes manekenes: „Mados pramonė kraustosi iš proto dėl jaunystės kulto. Nė neverta svarstyti, ar per atranką meluoti kalbant apie amžių. Jums 25-eri, bet atrodote 17-kos? Tai sakykite, kad jums šešiolika. Tik tada, kai skrisite į madų demonstravimą Europoje, oro uoste patikrins jūsų pasą ir sužinos tikrąjį jūsų amžių. Tačiau tuo metu visiems jau bus į tai nusispjauti.“

Paris Hilton
Paris Hilton

PARIS HILTON

Oficialus amžius – 32 metai

Šiai aukštuomenės gražuolei bei milijonų paveldėtojai nėra nieko neįmanomo. Jei kitos merginos nekaltai meluoja kalbėdamos apie savo amžių ir iš visų jėgų stengiasi, kad jų dokumentai niekam nepatektų į rankas, tai Paris savo laiku pasistengė, kad jos gimimo data asmens dokumentuose būtų pakoreguota. Manoma, kad iš tikrųjų Paris gimė 1978 metais (o ne 1981-aisiais, kaip skelbia pati) ir šiuo metu jai yra 35 metai. Tačiau kaip tikra blondinė, Paris neva pamiršo ištaisyti savo gimimo datą vairuotojo pažymėjime bei medicininio draudimo dokumentuose. Savaime aišku, kad nuo viską žinančių paparacų to nepavyko nuslėpti. Kai ši klaida iškilo į viešumą, Paris nė nebandė jos atitaisyti. Vienu skandalu mažiau ar daugiau, šiai gražuolei nė motais.

Agyness Deyn
Agyness Deyn

AGYNESS DEYN

Oficialus amžius – 30 metų

Supermodeliui Agyness teko meluoti vardan savo karjeros. Aštuoniolikmetę merginą, slampinėjančią po Londono parduotuves, pastebėjo modelių paieška užsiimantis agentas. Jis jai ir pasiūlė išbandyti jėgas mados pasaulyje. Tuo metu padavėja dirbusiai Laurai Hollins (toks tikrasis Agyness vardas) labai norėjosi pakeisti savo gyvenimą. Tačiau šalia trylikamečių „varžovių“ A.Deyn būtų atrodžiusi lyg senutė. Todėl mergina nė nemirktelėjusi pasakė, jog jai tik trylika metų.

Savo amžiaus paslaptį merginai pavyko išsaugoti net 6 metus. Agyness išdavė jos buvę bendraklasiai. Jie nepatingėjo populiariame socialiniame tinklalapyje sukurti puslapį pavadinimu „Agyness, tau ne 18“. Tačiau tuo metu Agyness amžius jau niekam neberūpėjo, juk ją jau vadino viena iš geriausių pasaulio manekenių. Pastaruoju metu mergina bando jėgas aktorystėje ir su šypsena žurnalistams komentuoja istoriją apie sumeluotą amžių.

Sharon Stone
Sharon Stone

SHARON STONE

Oficialus amžius – 55

Grožio priemones reklamuojanti aktorė mėgsta įnešti sumaišties kalbėdama apie savo amžių. Tik Sharon nesistengia sumažinti savo metų skaičiaus, atvirkščiai – jai patinka save pasendinti. „Nesuprantu, kodėl moterys save jaunina. Juk jei pasakysi, jog esi bent dešimtmečiu vyresnė, visi aikčios iš nuostabos, kaip jaunai atrodai“, – savo mėgstamą triuką atskleidžia aktorė.

Sh.Stone tvirtina, kad su amžiumi jos grožis tampa tik prabangesnis – kaip geras vynas. Aktorės grožio paslaptis paprasta: kiekvieną dieną ji būtinai kruopščiai nusivalo veidą ir odą drėkina kremu, kas antrą dieną deda maitinamąsias kaukes, stengiasi naudoti kuo mažiau dekoratyvinės kosmetikos ir laikosi gerai subalansuotos dietos.

Melanie Griffith su vyru
Melanie Griffith su vyru

MELANIE GRIFFITH

Oficialus amžius – 55 metai

Holivude juokaujama, kad tikrąjį Melanie amžių žino tik jos motina. Juokaujama, kad Melanie paso nematė net jos sutuoktinis Antonio Banderas per judviejų vestuves 1996 metais. Kad ir kaip būtų iš tikrųjų, tačiau bandydama pasivyti sparčiai tolstančią jaunystę, Melanie peržengė visas sveiko proto ribas. Už begalinę aistrą plastinėms operacijoms (ne kartą patempta veido ir vokų oda, nosies operacija, grožio injekcijos), žurnalistai ją netgi praminė „sijonuotu Frankenšteinu“. Užbaigti visą šitą neprotingą maratoną nusprendė Melanie vyras – jis griežtai uždraudė žmonai ką nors keisti savo išvaizdoje. Galbūt šįkart begalinė meilė Antonio bus stipresnė už troškimą būti amžinai jauna? Kol kas Griffith laikosi žodžio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius