-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gražulis „Žvaigždžių duetuose“ uždainuos su dviem vyrais

Spalvingasis Seimo narys Petras Gražulis šį šeštadienį „Žvaigždžių duetuose“ uždainuos Gyčio Paškevičiaus dainą „Nėra to blogo, kas neišeitų į gera“. Prieš gėjus kovojantis parlamentaras scenoje pasirodys su dviejų vyrų duetu – projekto dalyviais Artūru Orlausku ir Aleksandru Ivanausku-Fara.
Petras Gražulis
Petras Gražulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Būtų smagiau, jei būtų buvusi kokia nors dama, bet ką padarysi“, – kalbėjo Gražulis.

Pasak Seimo nario, dainuoti viešai televizijoje – lygiai toks pats iššūkis, kaip ir jo drąsūs poelgiai politikoje – principinga bado akcija ar skandalingas kalbėjimas tai, apie ką visi bijo pasakyti garsiai.

„Kaip bus, taip bus, labai nesijaudinu. Jei pasijuoks, tai pasijuoks. Daina pasitaikė sudėtinga, norėjau atsisakyti, bet nusprendžiau dainuoti. Nėra to blogo, kas neišeitų į gera“, – juokiasi Seimo narys.

Jaunystėje politikas mėgdavo padainuoti partizanų dainas su mamos broliu, o pašokti ir truputį padainuoti tekdavo pogrindinėje organizacijoje „Eucharistijos bičiuliai“.

„Tačiau aš labiau buvau stebėtojas, nei dainininkas, todėl dainuoti man „Žvaigždžių duetų“ scenoje – tikras iššūkis“, – sako P.Gražulis.

Šio šeštadienio „Žvaigždžių duetuose“ P.Gražulis nebus vienintelis politikas, dar projekte debiutuos ekspremjerės Kazimiros Prunskienės ir Eduardo Kaniavos duetas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius