Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražuolė Renata Voitechovskaja Lietuvą pristatė su cepelinais (nuotraukos)

Tarptautinio konkurso „Misis Visata“ dalyvės lemiamo finalo išvakarėse penktadienio popietę savo šalis nacionaliniais gėrimais ir valgiais pristatė vilniečiams. Lietuvės gražuolės išsiskyrė be kitų gėrybių siūlydamos paragauti didžiulių dičkukulių.
„Misis Visata“ gražuolės bandė papirkti vertintojus
„Misis Visata“ gražuolės bandė papirkti vertintojus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Viename Vilniaus prekybos centre gražuolėms buvo leista 10 minučių apsipirkti ar pasidažyti parfumerijos ir kosmetikos parduotuvėje, o vėliau dalyvės buvo kviečiamos ant stalų išdėlioti savo šalies nacionalines vaišes, kuriomis buvo gundomi vilniečiai. Tiesa, daugelį moterų buvo sunku išprašyti iš parfumerijos parduotuvės, nes joms atrodė kur kas svarbiau išsirinkti kvepalus ar tušą nei papjaustyti lašinukų su agurkėliais ar sutepti sumuštinių.

„Kur tai girdėta, kad moterims užtektų 10 minučių parfumerijos parduotuvėje! – juokdamasi sakė praėjusių metų „Misis Visata“ konkurso nugalėtoja Vaida Ragėnaitė, šiemet padedanti vesti konkurso renginius. – Čia tikriausiai vyras suplanavo tokį trumpą apsilankymą parduotuvėje. Moterys, greičiau!“

Vilniečių akis traukė „Misis Visata“ konkurso gražuolės, vilkinčios ilgas sukneles arba aptemptus kostiumus, žvilgančius auksu arba prisiuvinėtus minkštų skirtingų spalvų kamuoliukų. Kiekviena dalyvė bandė išsiskirti, tačiau vienų stalai buvo nudėti įvairiomis gėrybėmis, o kitos, kaip, pavyzdžiui, Suomijos atstovė stovėjo tik šalia nacionalinės degtinės stikliukų ir sausainių, kuriuos pati smagiai krimto.

Lietuvai atstovaujanti Jurgita Jankauskaitė ir Baltijos pajūrio atstovė Renata Voitechovskaja praeivius siūlė paskanauti ne tik šakočio, giros, stipresnių gėrimų, bet ir lėkštės dydžio cepelinų. O kaipgi be jų!

Tuo tarpu Rusijos gražiausia moteris vaišino raudonaisias ikrais, Ukrainos gražuolė – lašinukais su agurkėliais, Bulgarijos atstovė – nacionaliniu pyragu, o štai Nyderlandų Misis tiesiog papilstė alaus ir papjaustė sūrio.

Kuri iš šių moterų taps šių metų „Misis Visata“ paaiškės jau šeštadienio vakarą per konkurso finalą, kuris įvyks Vilniaus universiteto kieme.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Misis Visata gražuolės bandė papirkti vertintojus
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./„Misis Visata“ gražuolės bandė papirkti vertintojus

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius