-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražuolis Jonas Stankevičius į „Kviečiu šokti“ eina su misija

Prie gausios LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ šeimos prisidėjo ir modelis, rinkodaros specialistas Jonas Stankevičius. Išvaizdus vyriškis sako, kad jo širdis dabar – laisva, nors ilgą laiką sostinės vakarėliuose buvo šnabždamasi, kad jis ir gerokai už jį vyresnė dizainerė Aušra Žvirblienė-Haglund yra pora.
 Jonas Stankevičius
Jonas Stankevičius / LNK nuotr.

„Taip, taip, pusė Vilniaus su žvakėmis stovėjo ir viską matė, – juokiasi Jonas. – Mes su Aušra iš tikrųjų esame draugai, buvę kolegos, bet tik tiek. Mūsų požiūriai ir mintys dažnai sutampa. O visų gandonešių neužčiaupsi.“

Ką kalba jo širdis? „Draugės neturiu, bet labai norėčiau ją turėti. Ir žinau, kurią noriu turėti. Bet dar reikia laiko“, – sako Jonas.

Merginų dėmesio vyriškiui niekada netrūko. Jonas nuo šešiolikos dirbo modeliu. „Gatvėje kaktomuša susidūriau su Renata Mikailionyte ir ji pakvietė į atranką. Paskui ir prasidėjo – „Mados infekcijos“, kolekcijų pristatymai, reklamos. Tačiau tai – tik mano hobis. Labiau patinka būti užkulisiuose, nei kelias minutes eiti podiumu. Su modelio darbais žaidžiau ir Milane, bet mane užkabino rinkodara, reklama, strategijų, kampanijų kūrimas. Džiaugiuosi, kad pagaliau atradau save“, – sako ekonomiką baigęs ir vienoje žiniasklaidos grupių rinkodaros srityje dirbantis Jonas Stankevičius. Vyriškis ketina netrukus įkurti savo reklamos agentūrą.

Šokti televizijos projekte Jonas eina su misija. „Noriu į šį popso pasaulį įnešti naujos muzikos, naujos koncepcijos, naujų sumanymų. Noriu parodyti kažką naujo“, – užsidegęs aiškina Jonas. Į šokius jis žiūri rimtai: paprašė leisti pačiam susirasti partnerę. Tiek, kad dar net nepradėjo repetuoti. „Laukia žygis baidarėmis Lenkijoje, poilsis Egipte ir jėgos aitvarai Rode. O paskui, pažadu, tiesiai į šokių repeticijas.“

„Kviečiu šokti“ su Jonu Stankevičiumi – nuo naujojo LNK sezono. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius