-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Greta Lebedeva dalyvaus „Šok su manimi“ – Aleksandras Kazakevičius tam neprieštaravo

Grupės „Kitokios“ narė Greta Lebedeva ryžosi išbandymui: nuo rudens dalyvaus TV3 šou „Šok su manimi“. Pramoginių šokių žingsnelių ji mokosi jau dvi savaites, tikina per šį laiką šokį pamilusi taip smarkiai, kad treniruotes mielai lankytų kasdien.
Greta Lebedeva
Greta Lebedeva / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Kvietimo dalyvauti „Šok su manimi“ laidoje G.Lebedeva sulaukė dar liepą, jį priėmė ne iškart. „Pagalvojau pati, pasitariau su Aleksandru – svarsčiau gal keturias dienas. Juk galbūt ne kiekvienam vyrui patinka žinia, kad jo mergina šoks su kitu vyru... Bet mes sutarėme gražiai – radome kompromisą“, – Žmonės.lt sakė G.Lebedeva. 

Dabar jau dvi savaites ji reguliariai treniruojasi ant parketo ir mokosi vis naujų šokių žingsnelių. „Per savaitę treniruojuosi 4-5 kartus, viena treniruotė trunka apie 3 valandas“, – sakė ji. 

Kas tapo G.Lebedevos šokių partneriu bent kol kas gražuolė nenori išduoti: „Su juo esame pažįstami šiek tiek iš anksčiau. Galima sakyti, kad tai jis pasirinko šokti su manimi.“

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva

Kaip Gretai sekasi treniruotis? „Galvojau, kad bus truputį lengviau. Anksčiau esu šokusi, taigi turiu patirties, bet pramoginiai šokiai – visai kitokie. Nėra taip lengva, kaip atrodo. Bet partneris sako, kad mokausi labai greitai, judame gera linkme“, – tikina ji. 

Anksčiau G.Lebedeva yra šokusi show-dance ir street-dance šokius. „Vaikystėje septynerius metus lankiau tautinius šokius, kitus šokius lankiau po pora metų. Su vienu kolektyvu net laimėjome vieną tarptautinį šokių konkursą Jūrmaloje“, – pasidžiaugė. 

Sako, įgyta patirtis pasitarnauja: „Juk turiu ir koordinaciją, laikyseną... Žinoma, hiphopas ir street-dance stiliaus šokiai labai skiriasi nuo elegantiškųjų pramoginių, bet patirtis buvo naudinga. Turiu plastiką.“

Tiesa, nuolatinės treniruotės ant parketo pareikalavo šiokių tokių aukų – G.Lebedeva nebeturi nei jėgų, nei laiko eiti į sporto klubą: „Nieko nebenoriu, net į darbą eiti, tik į treniruotes! Galėčiau treniruotis kasdien, nes man labai patinka. Jau po pirmų 20 minučių būnu visa šlapia nuo prakaito, todėl atsisakiau sporto salės – jai tiesiog nebeturiu laiko. Manau, dabar man pakanka šių treniruočių.“

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius