Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius švenčia pirmąsias draugystės metines

Grupės „Kitokios“ atlikėja ir būsima projekto „Šok su manimi“ dalyvė Greta Lebedeva šaltą gruodžio antrosios dieną pasitiko su ypatinga šiluma širdyje – sukako lygiai metai, kai juodu su olimpiečiu Aleksandru Kazakevičiumi pora.
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius / Asmeninio albumo nuotr.

Šia gražia proga G.Lebedeva pasidalijo smagia judviejų draugystės pradžios nuotrauka ir išsakė šiltus žodžius savo antrajai pusei.

„Lygiai prieš metus šis žavus jaunuolis suvirpino mano širdį. Ir štai ta akimirka, kuri buvo tik gražaus kelio pradžia...“, – po minėta nuotrauka parašė ji, prisipažindama, kad jaučiasi labai mylima.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius

 „Šiandien – labai geros emocijos, esu laiminga, kad sutikau nuostabų žmogų: tikrai nuoširdų, gerą, sąžiningą, mylintį, be galo gražų tiek išore, tiek vidumi“, – gražių žodžių sužadėtiniui negailėjo Žmonės.lt kalbinta G.Lebedeva.

Pasiteiravus, ar per metus jausmai neatvėso, mergina tikino, kad atvirkščiai – jie kaip tik kasdien tampa stipresniais. „Jausmai stiprėja, todėl manau, kad kartu sukursime gražią šeimą. Jeigu likimas norės, visada būsime šalia vienas kito“, – patikino laiminga atlikėja.

Žmonės.lt primena, kad A.Kazakevičius mylimajai pasipiršo per Valentino dieną, po beveik trijų mėnesių draugystės. Tuomet kalbinta pora teigė, kad yra labai lamingi, todėl šis žingsnis buvo apgalvotas ir paskatintas pačių gražiausių jausmų.

Paiteiravus, kada pora planuoja atšokti vestuves, G.Lebedeva teigė, kad kol kas datos jiedu dar neišsirinkę, nes planus koreguoja buto remontas: prieš vestuves abu nori jaukiai įsirengti namus būsimam šeimyniniam gyvenimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius