-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Lebedeva moterų dėmesio Aleksandrui Kazakevičiui nepavydi: „Juk jis toks gražus“

Merginų grupės „Kitokios“ narė Greta Lebedeva su mylimuoju imtynininku Aleksandru Kazakevičiumi praleido romantišką savaitgalį Nidoje. Antrą kartą čia apsilankiusi G.Lebedeva sako nusistebėjusi Lietuvos kurorto grožiu ir labai norėtų sugrįžti dar kartą.
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius / Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva

Į Nidą G.Lebedeva ir A.Kazakevičius išvyko penktadienį, čia praleido vos porą dienų. Drauge su jais ilsėjosi ir draugų pora.

„Nidoje man labai patiko. Ten buvau antrą kartą, dabar viskas atrodo visai kitaip nei kad atsiminiau anksčiau. Jaučiausi lyg lankydamasi dar nematytoje vietoje, o su Aleksu net kalbėjome, kad Nida – tarsi ne Lietuva: ramu, gražūs vaizdai, sutvarkyta“, – Žmonės.lt sakė G.Lebedeva. Pirmąkart Nidoje ji lankėsi prieš šešerius metus. 

Ką pora veikė ištisą savaitgalį? „Truputį pagulėjome pliaže, tačiau daugiausia laiko praleidome vandeny. Kadangi buvome apsistoję Preiloje, tai vakarą dar leidome Nidos centre – pamatėm, kad ten labai gražu. Žinoma, neapsiėjome ir be rūkytos žuvytės – visi ją labai mėgstame, tai pasigardžiuodami suvalgėme. Savaitgalį praleidome ramiai“, – pasakoja Greta. 

Su Žmonės.lt skaitytojais G.Lebedeva dalinasi fotografijomis, užfiksuotomis per savaitgalį. Didžioji dalis jų – tiesiai iš pliažo, kuriose ir Greta, ir Aleksandras vilki viso labo maudymosi kostiumėlius. Ar sulaukė puikią figūrą turinti G.Lebedeva aplinkinių dėmesio?„Pati nelabai stebiu, kaip kas į mane žiūri, kaip reaguoja. Galų gale, gal kai šalia manęs – toks vyras, kiti bijo žiūrėti? Žinoma, dėmesio visada sulaukiu, tačiau tiek pat, kaip ir Vilniuje“, – tikina ji. 

Sako, Aleksandras nuo kitų akių jos nesaugo: „Ir jis tokių žvilgsnių sulaukia nemažai – juk toks gražus vyras. Moterų pliaže visada daugiau, tai gal man reiktų pavydėti? Tačiau abu mes nekomentuojame, kas į ką pažiūrėjo – nekreipiame į tai dėmesio.“

Asmeninio albumo nuotr./Aleksandras Kazakevičius
Asmeninio albumo nuotr./Aleksandras Kazakevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius