Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Lebedeva nenori būti gražinama fotošopu: ryžosi veido injekcijoms

Gražuolė Greta Lebedeva (26) ryžosi retai Lietuvoje procedūrai – jos pačios kraujas buvo leidžiamas į jos veidą. Mergina laidoje KK2 sakys, kad ji nori būti graži natūraliai, bet ne kaip kitos merginos gražinama „photoshopu“.
Greta Lebedeva
Greta Lebedeva / Augustes.lt nuotr.

Greta neslepia, iš aplinkinių ne kartą yra girdėjusi, kad ji pasidarius ne vieną plastinę operaciją: „Aš džiaugiuosi, kad žmonės šneka, reiškiasi, viskas yra gerai, gražu, atrodo patobulinta, bet aš džiaugiuosi, kad aš natūraliai tokia esu“.

„Užsienio žvaigždės tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje naudoja „fotošopą“, na aš esu prieš tokius dalykus, žinoma, po visų fotosesijų nuotraukos tam tikrais būdais retušuojamos, bet aš nemanau, kad reikia, kad būtina kažką padidinti, kažką pamažinti, nes tai yra bevertis dalykas, tave žmonės mato gatvėje kokia tu esi, o nuotraukose mato tave patobulintą“, – pasakos dainininkė.

Kadangi pačios G.Lebedevos kraujas leidžiamas jai į veidą, ši procedūra vadinama veido injekcija.

„Nieko neoperuoja, plastinių operacijų nedaro. Paima tiesiog tavo kraujo iš venos, tuomet deda į centrifūgą, tuomet kelias minutes jis „centrifūguojasi“ ir atsiskiria trombocitai. Ir vadinamą trombocitų bombą suleidžia tau į veiduką ir viskas. Oda atjaunėja, atšviežėja“, – apie procedūra pasakojo G.Lebedeva.

Po tokių grožio procedūrų dainininkė nebebijo pabusti olimpinio prizininko, imtynininko Aleksandro Kazakevičiaus glėbyje.

„Yra tokių moterų, kurios bijo prabusti šalia vyro ir be makiažo pasirodyti. Aš tikrai nesu iš tų moterų. Man apskritai makiažas ir namai – du nesuderinami dalykai. Mane vyras myli tokią, kokia esu, ar su makiažu, ar be makiažo“, – kalbės G.Lebedeva.

Visą interviu su dainininke žiūrėkite antradienį laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius