-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Lebedeva pamokė, kaip padailinti užpakaliuką

Išpuoselėtomis figūromis garsėjančios grupės „Kitokios“ narės Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva vienbalsiai tvirtina: sportuoti jas įkvepia gerbėjos ir maksimalizmas.
Greta Lebedeva
Greta Lebedeva / Klubo nuotr.

„Didžiausia motyvacija sportuoti esu pati aš. Esu scenos žmogus, todėl visada turiu būti pavyzdys kitiems, ypač savo visoms gerbėjos, kurioms esu idealas. Merginos dažnai klausia mano patarimų, manimi žavisi. Ankčiau, žinoma, sportuoti motyvavo varžybos, o šiuo metu stengiuosi tobulėti ir dėl savęs, nes artimiausiu metu planuoju pradėti trenerės karjerą. – šypsosi nepriekaištingos figūros Greta, jai antrina ir kolegė Indrė. – Kas gali būti maloniau nei žinojimas, kad sekdamos tavo pavyzdžiu jaunosios gerbėjos vakarėlius keičia į sporto salę bei sveiką mitybą? Žinau, kad šios mergaitės pirmaus gyvenime, nes vadovausis sveiku protu, sveika mąstysena.“

Indrė įsitikinusi, kad daugeliui sporto naujokų koją pakiša įvairios vilionės, gyvenimo malonumai, kurių nesinori atsisakyti: „Tačiau sportas taip pat yra didelis malonumas, o sveikas maistas irgi gali būti skanus – viskas priklauso nuo nusiteikimo ir ryžto“. 

Klubo nuotr./Indrė Burlinskaitė
Klubo nuotr./Indrė Burlinskaitė

Su bičiule sutinka ir Greta bei priduria, kad iš aplinkinių girdima kritika ją veikia motyvuojančiai. Ji, anot merginos, skatina labiau stengtis ir įrodyti žmonėms, kad viskas įmanoma, kad visi tikslai įgyvendinami: „O dėl tokių dalykų kaip sveika gyvensena ir sportas, stengtis verta dvigubai daugiau. Netikiu jokiais mitais. Jei užsibrėžiu tikslą, aš jį ir pasieksiu“.

Dievinu pritūpimus. Tai tobuliausias pratimas norint padailinti užpakaliuką, – sako Greta.

„Mitais netikiu ir aš, – tvirtai nukerta Indrė – Vienas pagrindinių, jog intensyvios treniruotės su svarmenis moteris paverčia stambesnėmis. Treniruotės formuoja kūną, o tai kaip jis formuojasi, priklauso nuo jūsų norų ir trenerio sudaryto sporto ir mitybos plano. Man didžiausias skanėstas yra pasukų varškė. Ją kaip desertą valgau iki pasiruošimo varžyboms“.

„O man didžiausias skanėstas besiruošiant varžyboms buvo kava. Jokų skanumynų negalėjau sau leisti, tai kava atstojo desertą. O šiaip esu vištienos patiekalų, įvairiausių salotų mėgėja. Žinoma, kartais ir aš pasmaguriauju, – prisipažįsta Greta, kurios mėgstamiausias pratimas – pritūpimai. – Dievinu pritūpimus. Tai tobuliausias pratimas norint padailinti užpakaliuką. Visi pratimai yra sąvotiškai sunkūs, tačiau be jų nebūtų rezultato, kuriuo galėtumėme džiaugtis. Kaip sakoma, per kančias į žvaigždes!“

Klubo nuotr./Greta Lebedeva
Klubo nuotr./Greta Lebedeva

Tačiau Indrė taip greitai pritarti Gretai neskuba – jai kojų ir užpakaliuko treniruotės yra fiziškai sudėtingiausios: „Tai mano vieta, bet norint turėti gražią figūrą verta pasistengti“.

Grupės „Kitokios“ merginų nuomonė nesutampa ir dėl dailiausio užpakaliuko savininkės: Indrei idealaus užpakaliuko savininkė yra Nathalia Melo, o Gretai – Jennifer Lopez: „Bet šiaip man tobula moteris tiek išvaizda, tiek savo sceninias sugebėjimais yra Nicole Scherzinger“, – priduria Greta.

Bikini fitneso varžybose apdovanotos merginos savo išdailintas linijas su kitomis šalies pramogų ir scenos žvaigždėmis pademonstravo žaidime „Citrina ar sportas“. 

Aro Radevičiaus nuotr./Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė
Aro Radevičiaus nuotr./Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius