Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Lebedeva per 7 savaites atsikratė nėštumo prieaugio: „Turiu rodyti pavyzdį visoms mamytėms“

Vasaros viduryje pirmagimio susilaukusi trenerė Greta Lebedeva juokiasi, kad motinystė – pats geriausias būdas džiaugtis dailiomis kūno linijomis. Nėštumo metu priaugusi 16 kilogramų, šiandien ji plaukioja komplimentų jūroje – per septynias savaites jai pavyko susigrąžinti savo formas.
Gretos Lebedevos svorio pokyčiai
Gretos Lebedevos svorio pokyčiai / Asmeninio albumo nuotr.

Liepos 17-ąją sporto trenerės Gretos Lebedevos ir imtynininko Aleksandro Kazakevičiaus šeimai pasipildžius nauju nariu, atrodė, kad visas gyvenimas apsivers aukštyn kojomis. Vis dėlto praėjus keliems mėnesiams moteris sako, kad jaudintis nevertėjo – susitvarkyti su naujais iššūkiais sekasi puikiai. Ypač, kai laikaisi taisyklių.

Greta Lebedeva pasakoja, kad nėštumo metu „dviračio neišradinėjo“ – maitinosi įprastai, tik stengėsi, kad mityba būtų subalansuota, įvairi.

„Aišku pasmaguriaudavau, ypač ledais, nes juos dievinu. Ir nors stengiausi savęs neriboti, bet ir nepersivalgydavau“, – sako ji.

Karolinos Funkienės nuotr. /Greta Lebedeva
Karolinos Funkienės nuotr. /Greta Lebedeva

Ji pabrėžia nėštumo metu nepamiršusi taisyklės, kad valgyti už du tikrai nereikia. Anot sporto trenerės, nėštumo metu maisto neribotais kiekiais tikrai nevertėtų valgyti. „Reikalinga papildomai apie 300 kalorijų daugiau nei priešnėštuminį laikotarpį. Žinoma, badauti irgi negalima, nes vaikas turi gauti daugiau naudingų medžiagų“, – sako ji.

Ir nors nėštumo metu išaugęs noras paskanauti agurkėlių su silke Gretos neaplankė, moteris neatsispyrė saldumynams.

„Nėštumo metu buvo pasikeitęs mano noras maisto produktams. Šiaip esu ta vadinama „mėsaėdė“, kuriai saldumynai gyvenime nereikalingi, tačiau nėštumo metu norėjosi daugiau cukraus, o mėsos beveik ne. Tačiau, kaip minėjau, valgiau subalansuotą maistą, ir apie saldumynus stengiausi negalvoti“, – sako moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva

Kelios taisyklės Gretai Lebedevai padėjo ir gimus mažyliui. O rezultatai tikrai džiuginantys – per septynias savaites jai pavyko grįžti į pradinį svorį, numesti net 16 kilogramų.

„Gimus mažyliui, mitybą koregavau. Atsisakiau produktų, nuo kurių mažyliui gali pūsti pilvelį. Nevalgau jokių raugintų produktų, žirnių, pupelių, slyvų, kriaušių, obuolių, riboju pieno produktus, negeriu jokių gazuotų gėrimų. Vis dėlto mityba vėlgi išliko įvairi ir sveika“, – sako G.Lebedeva.

Paskatinti pokyčius padėjo, žinoma, fizinis aktyvumas. Tam, kad vėl grįžtų į pradines formas, Greta Lebedeva daug laiko praleido lauke.

Kaip pati sako, grįžti į sporto salę, kuri moteriai tapusi ne tik hobiu, bet ir darbu, neskubėjo. „Kol kas judėjau tik gryname ore stumdydama vežimėlį. Kasdien nueinu nemažiau 12 000 žingsnių, o tai yra apie 9-10 km. Štai ir visa paslaptis. Žinoma negaliu neigti, kad ir nebloga genetika matyt prisidėjo“, – sako moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva

Pastangos nenuėjo veltui – kiekvieną Gretos Lebedevos nuotrauką socialiniuose tinkluose lydi komplimentai. Ir, kaip pati sako, gero žodžio sulaukti malonu, bet kitaip ir būti negalėtų – ji privalo rodyti pavyzdį.

„Esu fitneso trenerė ir turiu rodyti pavyzdį visoms mamytėms, kad nereikia pamiršti savęs. Mylėkite, būkite sveikos ir gražios, sportuokite ir sveikai maitinkitės! Ir žinoma visada ženkite į naują dieną su optimizmu ir šypsena“, – šypsosi G.Lebedeva.

TAIP PAT SKAITYKITE: Greta Lebedeva su vyru atšventė popierines vestuves: „Tapus šeima išsipildė visos svajonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius