Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Lebedeva su vyru Aleksandru pakrikštijo sūnų Eldarą: suteikė ypatingą krikšto vardą

Liepos 17-oji Gretos Lebedevos ir Aleksandro Kazakevičiaus šeimoje – labai ypatinga. Šią dieną lygiai prieš metus gimė jų pirmagimis Eldaras, kurį šeima vadina savo didžiausia laime. O likus kelioms dienoms iki jo pirmojo gimtadienio šeima surengė dar vieną ypatingą šventę – pakrikštijo sūnų.
Greta Lebedeva-Kazakevič, Aleksandras Kazakevičius su sūnumi Eldaru
Greta Lebedeva-Kasakevič, Aleksandras Kazakevičius su sūnumi Eldaru / Asmeninio albumo nuotr.

Krikštynų ceremonija vyko liepos 14-ąją, likus kelioms dienoms iki pirmojo Eldaro gimtadienio. Ši diena pasirinkta neatsitiktinai – kelios kartu švenčiamos progos suteikė dar daugiau prasmės, laimės.

„Esame tikintys, todėl norėjosi, kad ir mūsų vaikelis eitų šiuo keliu. Tai yra labai graži šventė, daug reiškia ir pati ceremonija“, – 15min apie krikštynų prasmę pasakojo G.Lebedeva.

Žinoma moteris neslepia, kad svarbiai dienai išties nemažai ruošėsi, per kelis mėnesius iki detalių apgalvojo įvairiausias smulkmenas. Krikštynų ceremonija vyko Pilaitėje, Šv.Juozapo bažnyčioje, o mažąjį Eldarą krikštijo kunigas Ričardas Doveika. Po ceremonijos visa šeima ir gausus būrys artimųjų bei svečių išvyko į Trakus, kur šventės metu netrūko įvairių atrakcijų mažiesiems, o šalia Galvės ežero buvo surengta ir šilta šeimos fotosesija.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva-Kazakevič su sūnumi Eldaru
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva-Kazakevič su sūnumi Eldaru

Ir nors pasiruošti šventei prireikė kelių mėnesių, kur kas trumpiau užtruko sūnaus krikšto vardo paieškos. Eldarui buvo suteiktas išties ypatingas vardas – jis tėčio garbei gavo šv. Aleksandro vardą.

„Kai tik Aleksandras pasiūlė, kad jam galėtume suteikti šį vardą, dvejonių nebuvo. Labai džiaugiuosi šiuo sprendimu, manau, kad tai nuostabus pasirinkimas“, – sako Greta.

Lengvai pavyko išrinkti ir Eldaro krikšto tėvus. Jais tapo patys artimiausi – Gretos brolis Andrius ir Aleksandro sesuo Jelena. Kaip sako G.Lebedeva, pasirinkti nebuvo sunku, tačiau jau dabar žino, kad sūnus augs apsuptas meilės, rūpesčio ir globos.

Krikštynų akimirkos – galerijoje:

Tik dėl aprangos šeima nesuko galvos. Kaip sako Greta, ji nemėgstanti blizgučių, o ir šventė tokia, kad norėjosi išlaikyti paprastumą, švelnumą. Tai atsispindi ir Eldaro krikštynų aprangoje, šviesia, žemę siekiančia suknele puošėsi ir Greta. Ją, tiesa, siūdinosi pas tą pačią dizainerę, kuri kūrė ir jos vestuvinį apdarą.

Šventės kaltininkas krikštynų dieną buvo kaip niekad ramus, o tėvai nubraukė ne vieną laimės ašarą. Tiek Greta, tiek Aleksandras dar sunkiai gali patikėti, kad jau metus jų gyvenimas kardinaliai pasikeitęs – užsipildęs su niekuo nepalyginama laime.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva-Kazakevič, Aleksandras Kazakevičius su sūnumi Eldaru
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva-Kazakevič, Aleksandras Kazakevičius su sūnumi Eldaru

„Atrodo, kad ką tik laikiau jį visą tokį mažiuką, o jau dabar visas vyras, pats sau žingsniuos, – juokiasi Greta. – Šie metai buvo puikūs, labai šeimyniški, stebėtinai ramūs.“

Greta sako per metus išmokusi daugybės dalykų, tapusi atsakingesnė. „Vaikas tikrai keičia gyvenimą, bet šiuo etapu labai džiaugiuosi. Žinoma, būna ir sunkesnių akimirkų, ir bemiegių naktų, tačiau labai džiaugiuosi motinyste. Viskas priklauso nuo nusiteikimo. Visą gyvenimą tikėjau gerais dalykais, laukiau, kol išsipildys svajonės, o taip ir nutiko“.

O kadangi patys augo ne vieni, abu tėvai įsitikinę, kad Eldaras tikrai turės brolį ar sesę. O gal ir ne vieną. „Tai jau priklauso ne nuo mūsų, bet žinome, kad dar turėsime vaikų“, – 15min sako Greta.

Pasvajoti apie gausią šeimą lengva ir todėl, kad ir Aleksandrui puikiai sekasi susitvarkyti su naujomis pareigomis. Ir nors profesionaliam sportininkui ir treneriui dažnai tenka išvykti, Greta sako, kad tėčio ir sūnaus ryšys yra labai stiprus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Greta Lebedeva su vyru Aleksandru pirmą kartą parodė sūnų Eldarą: „Šios šventės mums – ypatingos“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius