Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Lebedeva: „Turbūt pusę mano spintos užima batai“

Konkurso „Lietuvos svajonių mergina“ patarėjomis tapusios Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva šou pasaulyje pažįstamos ne tik kaip grupės „Kitokios“ narės, bet ir neišskiriamos draugės. Deja, ketvirtadienio vakarą merginų draugystei kilo pavojus – merginos nepasidalino batais.
Greta Lebedeva
Greta Lebedeva ir Paula Čepinskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Dviem konkurso finalistėm Paulai Čepinskaitei ir Rositai Juškaitei žvaigždės rinko dvejus komplektus batų: kasdienius, skirtus šaltajam sezonui, ir puošnius batelius, skirtus vakarui. Kai atėjo vakarinių batelių eilė, ketveriukė suprato, jog žvaigždės savo merginoms išrinko tuos pačius batelius – šviesius raudonpadžius aukštakulnius.

„Nutiko taip, jog mes paėmėme vieną batelį ir niekaip negalėjome rasti antrojo poros bato. Pasirodo tą pačią problemą turėjo ir Indrė. Galiausiai pamatėme, kad abi savo merginoms išrinkome tą pačią porą batų. Nei viena nenorėjome nusileisti ir savo išrinktų batų atiduoti kitai, tad merginoms teko tenkintis vienu batu“, – pasakoja G. Lebedeva.

„Mums su Greta labai dažnai taip nutinka. Einame kartu apsipirkinėti ir, kai įeiname į batų parduotuvę, kai apžiūrinėjame batus, dažniausiai mums abiems į akį krinta ir patinka tie patys batai.  Tuomet dažniausiai metame burtus, kuri rinksis nužiūrėtus batus, o kuri ieškos kitų“, – atskleidžia I. Burlinskaitė.

Nuo dar vienos konfliktinės situacijos drauges išgelbėjo pretendentė į „Lietuvos svajonių merginos“ titulą. G. Lebedeva rinkdama P. Čepinskaitei skirtus kasdienius batus po ilgų tinkamos spalvos ieškojimų išrinko rudus, trumpus „Ugg“ batus. Tokius pat batus savajai merginai siūlė ir I. Burlinskaitė, tačiau R. Juškaitė sakė labiau trokštanti elegantiškesnių batų.

„Aš visuomet renkuosi elegantiškus, moteriškumą pabrėžiančius batus. Dažniausiai tai būna aukštakulniai. Juk ir tokie batai gali būti labai patogūs ir tikti kasdieniam nešiojimui. Tiesiog, jei batus renkuosi kasdienai, dairausi batų su 4-5 cm aukščio pakulne. Batų mano spintoje tikrai daug, mėgstu juos keisti, derinti prie aprangos ir progos“, – sako konkurso „Lietuvos svajonių mergina“ finalistė R. Juškaitė.

Lietuvos žvaigždės įsitikinusios, jog svarbiausia, kad moters batai visuomet būtų tvarkingi ir prižiūrėti. Pačios sako batų porų neskaičiuojančios ir jų turinčios labai daug.

„Man svarbu, kad batai būtų kokybiški, kad būtų patogus, kad tiktų prie mano stiliaus ir dailiai atrodyti ant kojos. Moteriai batų reikia tikrai daug. Aš ir pati juos dažnai keičiu. Manau, kad bent kartą per mėnesį įsigyju naują porą batų. Jaučiu jiems silpnybę. Turbūt pusę mano spintos užima batai“, – sako G. Lebedeva.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva, Paula Čepulinskaitė, Rosita Juškaitė ir Indrė Burlinskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva, Paula Čepulinskaitė, Rosita Juškaitė ir Indrė Burlinskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius