-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Mikalauskytė – apie nuostabų gyvenimą su Justinu Jankevičiumi ir naują veiklą be šokių

Justinas Jankevičius (33) ir Greta Mikalauskytė (25) – viena žaviausių pramogų pasaulio porų. Kur tik jis darbuojasi, šalia kone visuomet galima išvysti jį palaikančią mylimą merginą. Visgi dėl abiejų darbų, laiko jiems būti kartu lieka per mažai. Todėl vos tik radę progą, jie vienas kito iš rankų nepaleidžia. „Gėlę kartu jau išauginome, dabar tikriname, kaip sekasi su Čiupkumi (poros spanielis). O tada jau žiūrėsime į ateitį...“ – šypsosi Greta.
Greta Mikalauskytė ir Justinas Jankevičius
Greta Mikalauskytė ir Justinas Jankevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kai tik pasirodo viešumoje, pora visad traukia dėmesį, atrodo elegantiškai, besišypsanti ir įsimylėjusi.

Pastarąjį kartą Greta ir Justinas raudonu kilimu žengė Kalnų parke, per TV3 televizijos 25-ąjį gimtadienį. „Mane jau trečius metus iš eilės puošia Liutauras Salasevičius, aš labai ištikimas žmogus“, – šypsojosi Greta Mikalauskytė.

Juodas kostiumėlis jai tiko puikiai – aptempė dailią figūrą ir atidengė pečius. Pasak Gretos, gilių iškirpčių ji visai nebijo. „Atsvara yra, kelnės labai ilgos“, – juokavo ji.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Greta Mikalauskytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Greta Mikalauskytė

15min G.Mikalauskytė pasakojo, kad pažvelgusi iš šono į savo gyvenimą, juo negalėtų skųstis. Šiuo metu ji turi viską, ko reikia, kad būtų laiminga.

„Išėjusi iš krepšinio klubo „Lietuvos rytas“, kur dirbau organizacinį darbą, nėriau į grožio sritį. Dabar dirbu su didžiuliu renginiu „The Makeup Lovers“, su komanda organizuojame įvairius seminarus Lietuvoje, vežame čia žvaigždes, o mūsų profesionalus – į užsienį“, – pasakojo ji.

Grožio sritis Gretai niekuomet nebuvo svetima. 2012 metais ji tapo pirmąja vicemis konkurse „Mis Lietuva“, yra iškovojusi „Mis Šiaulių krašto“ karūną, bandė laimę ir „Mis Visata 2012“. Tačiau mergina pripažįsta, kad visi konkursai jos gyvenime buvo atsiradę visai netikėtai, tikina, kad mokykloje nebuvo pati gražiausia ar populiariausia mergina.

„Aš pati labiausiai mėgstu natūralų grožį, labai retai būnu pasidažiusi. Ir būtent su tuo susiję mano organizuojami darbai. Todėl dirbti – išvis pasaka!“ – džiaugėsi mergina.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė

Tiesa, kone visą savo gyvenimą G.Mikalauskytė praleido besisukdama ant parketo – pasirodė su žinomais muzikantais, buvo tapusi ir mokytoja – vedė šokių pamokas vaikams, tačiau šią veiklą ji jau paliko praeityje.

„Tai buvo puikiai praleistas laikas. Šokius myliu iki šiol, aišku, kad jų pasiilgstu. Bet gyvenimas ne visada padaro taip, kaip tikiesi. Mano darbo sfera pasikeitė. Tai praėjęs etapas, bet ji branginu iki šiol. Ir jeigu kada nors bus surengtas koks šokių projektas, aš labai tikiuosi, kad Jankevičius man padės“, – juokėsi G.Mikalauskytė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Greta Mikalauskytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Greta Mikalauskytė

Televizijos projekte mielai sušoktų su mylimuoju? „Nežinau, ar su juo norėčiau... Jis šokti nemoka, nors kartais bando. Bet nenorėčiau, kad kas nors matytų mus abu šokančius“, – juokavo ji.

Nors šokio talentu Justinas ir neapdovanotas, tačiau kalbant su Greta negalima nejusti, atrodo, tik stiprėjančio jų ryšio. Kai lygiai prieš trejus metus pora pirmą kartą pasirodė TV3 naujojo sezono šventėje, komentuoti naujųjų jausmų nei vienas, nei kitas nepanoro. O dabar – kai vienas dėl kito jie yra užtikrinti, tai ir savo meile džiaugiasi kur kas atviriau.

„Mūsų gyvenimas yra nuostabus. Nebent šuo pridaro problemų, – juokėsi Greta. – Jei rimtai, gėlę kartu jau išauginome, dabar tikriname, kaip sekasi su Čiupkumi. O tada – jau žiūrėsime į ateitį...“

Igno Gaižausko nuotr. /Justinas Jankevičius su mylimąja Greta Mikalauskyte
Igno Gaižausko nuotr. /Justinas Jankevičius su mylimąja Greta Mikalauskyte

Kai šalimais – visų mylimas televizijos veidas, nori to ar ne, aplinkinių dėmesys nuolatos lydi. O juk kartais taip norėtųsi būti niekieno nepastebėtiems... „Man patinka būti su juo. Jei to kaina yra būti pramogų pasaulyje – man nesunku. Jei to kaina būtų būti po tiltu – aš irgi galėčiau. Svarbiausia, kad su juo.“

Tik kai abu sukasi savuose darbuose, kartais laiko pasimėgauti vienas kito draugija, neužtenka. „Bet svarbiausia, kad kartu užmiegame, ko daugiau reikia...“ – šypsojosi Greta.

„Beje, šią vasarą buvome nuvažiavę į Kiprą. Ačiū už tai Arūnui Valinskui, kad įleido mus į savo vilą. Tai buvo tobulos atostogos. Mane sužavėjo poilsis, kuris nebuvo varžomas, čia nereikėjo prie nieko taikytis, buvome tik dviese, niekur neskubėjome, kas mums su Justinu labai patinka“, – prisiminė Greta Mikalauskytė. – O dabar dirbame ir tikimės kada nors užkariauti pasaulį.“

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius