-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Šapkaitė: apsinuoginti galiu tik dėl kilnių tikslų

Politikės karjeros savivaldybių rinkimuose siekianti verslininkė, buvusi TV laidų vedėja Greta Šapkaitė–Valuckienė, prieš daugiau kaip dešimtmetį debiutavo ir kaip aktorė garsaus režisieriaus Šarūno Barto vaidybiniame filme „Namai“, kuris buvo pristatytas Kanų filmų festivalio programoje „Ypatingas žvilgsnis“.
Greta Šapkaitė-Valuckienė
Greta Šapkaitė-Valuckienė / Asmeninio archyv. nuotr.
Temos: 1 Greta Šapkaitė

Išplatintame pranešime spaudau teigiama, kad iki šiol G. Šapkaitės–Valuckienės vaidmuo šiame filme nebuvo minimas jokiame kontekste ir tik šiomis dienomis, artėjant kandidatų į savivaldybes registracijos pabaigai, filmo epizodai su apsinuoginusia G. Šapkaite–Valuckiene pasirodė viename tinklaraštyje, o geltono atspalvio vienos komercinės televizijos laida iš to bando sukelti skandalą.

„Man didelė garbė, kad buvau pakviesta filmuotis tokio iškilaus režisieriaus filme, – sako G. Šapkaitė–Valuckienė. – Jei kas bando iš Š. Barto meninės raiškos sukelti nesveiką ažiotažą, tai tik tų žmonių problema. Galbūt jie ir į S. Botticelli „Veneros gimimą“ žiūri kaip į pornografiją“. G. Šapkaitė–Valuckienė prisimena, kad vaidyba domėjosi nuo mokyklos laikų, kai sostinės S. Nėries gimnazijoje lankė dramos būrelį. „Vaidmuo Š. Barto filme „Namai“ – ne vienintelis, prieš penketą metų esu nusifilmavusi Lietuvoje filmuotame vokiečių režisieriaus Floriano Baxmeyerio nuotykių filme „Tamplierių kraujas“, taip pat – įvairiose Lietuvos ir užsienio bendrovių produktų reklamose“, – sako būsimoji politikė.

G. Šapkaitė–Valuckienė teigia, kad dabar, sukaupusi profesinės ir pilietinės patirties, ji galėtų apsinuoginti tik dėl kilnių tikslų. „Taip pasielgčiau, jei žinočiau, kad tik tokiu būdu atkreipsiu visuomenės dėmesį telkiant jėgas gelbėti kažkieno sveikatą ar gyvybę, kai reikia naudoti bet kokias, net ir kraštutines priemones“, – sako ji.

G. Šapkaitė–Valuckienė kandidatuoja į Vilniaus miesto savivaldybės tarybą socialdemokratų partijos sąraše.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius