-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gretai Lebedevai suėjo 27-eri: „Iki kito gimtadienio vestuvės įvyks“

Spalio 8 dieną grupės „Kitokios“ narei, sporto trenerei Gretai Lebedevai sukanka 27-eri. Ankstesniais metais savo gimtadienius ji paminėdavo su trenksmu, o šiemet, sako, labiausiai norinti ramybės, todėl grandiozinio vakarėlio neplanuoja. „Reikia pristabdyti tempą, todėl jei kas ir vyks – tai vyks spontaniškai“, – nusišypso Greta.
Greta Lebedeva
Greta Lebedeva / Asmeninio albumo nuotr.

Nuo šeštadienio ryto Gretą užplūdo bičiulių sveikinimai. Su gimtadieniu pasveikino ir mylimasis, buvęs olimpietis imtynininkas Aleksandras Kazakevičius. Tiesa, jo apkabinimo ir bučinių Gretai teko palaukti – tik šeštadienį sportininkas parvyksta iš varžybų.

„Pastaraisiais metais gimtadieniai buvo audringi. 25-ąjį sutikau Majamyje, pernai ruošiau vakarėlį Vilniuje. O štai šiemet jau norisi kažkaip ramiau, gal todėl ir neapsiimu nieko planuoti. Jei užgrius draugai – kažką sugalvosim, juk neplanuoti dalykai dažniausiai būna smagiausi“, – Žmonės.lt sakė Greta.

Pasak Gretos, pastarieji metai jai ir šiaip atnešė daug pokyčių. Nauji darbai, nauji tikslai, nauji norai – visus metus Greta, sako, žengusi į gyvenimą plačiais žingsniais ir pilna koja.

Nerijaus Šabanausko nuotr./Greta Lebedeva
Nerijaus Šabanausko nuotr./Greta Lebedeva

„Šiemet pradėjo pildytis mano svajonės dėl trenerės darbo. Jaučiuosi labai laiminga, atradusi save, ir tikiu, kad kuo toliau, tuo viskas eisis tik geriau“, – vylėsi ji.

O ko Greta tikisi iš naujų metų? „Visokių idėjų yra, bet laimė mėgsta tylą. Noriu visa tai pasilikti sau. Nors šiaip, kai pagalvoju, tai viską turiu. Todėl didžiausia svajonė – kuo daugiau keliauti. Dar tiek daug naujų vietų noriu pamatyti... Tikiu, kad su Aleksandru kartu visa tai palaipsniui pildysim“, – kalbėjo Greta.

Šiandien ji sako labiausiai norinti nuvykti į Maldyvus, o taip pat išmaišyti Lotynų Ameriką, šis kraštas Gretą jau seniai žavi.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius

Ji neslepia ir dar vieno užsibrėžto plano – su sužadėtiniu Aleksandru jau galvoja apie būsimas vestuves. „Turim turim visokių minčių ir patys jau norim, bet laikas parodys. Nors... iki kito, iki 28-ojo gimtadienio vestuvės įvyks“, – juokiasi Greta.

Pasak jos, niekur skubėti nereikia, o ir šiaip – moteris su kiekvienais metais eina tik gražyn ir protingyn. „Nebijau jokio skaičiaus ir džiaugiuosi kiekvienais metais. Su kiekvienais jų moteris tik labiau subręsta ir pražysta“, – kalbėjo Greta.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujoje fotosesijoje įsiamžinusios Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva rankas papuošė „tatuiruotėmis“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius