Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grįžęs į Lietuvą Egmontas Bžeskas džiaugiasi nauju automobiliu ir nauja meile

Neseniai į Lietuvą grįžęs daug laiko Azerbaidžane praleidžiantis muzikos prodiuseris Egmontas Bžeskas 15min.lt papasakojo vasariška saule mėgautis ketinantis gimtinėje. Maža to, birželis jam nepašykštėjo ir naujienų. Jis ne tik mėgaujasi naujos mylimosios Redos Gikytės-Kandelienės draugija, bet ir važinėjasi nauju automobiliu.
Egmontas Bžeskas
Egmontas Bžeskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Visi Rytai atostogauja vasarą, jei pas mus karšta, pas juos superkaršta, tad atostogos garantuotos trims mėnesiams. Azerbaidžano sostinė Baku, kur būnu, tuščia nuo birželio iki rugsėjo vidurio. Grįžau neseniai po didelio sėkmingo renginio. Pagaliau galime pasakyt, kad Azerbaidžane esame mylimi ir vertinami“, – džiaugėsi prodiuseris, balandį su vienu kolega surengęs tarptautinei publikai skirtą muzikos ir šokių spektaklį.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Egmontas Bžeskas ir Reda Kandelienė
E.Bžeskas ir R.Gikytė-Kandelienė

Prodiuseris prisipažino, kad grįždamas į Lietuvą jautėsi pakylėtas. „Kai leidžiasi lėktuvas, grįžti pas save, ten, kur gimei, veide šypsena. Draugas klausė, kur skrisiu per atostogas. Gyvenime teko daug pakeliauti ir pamatyti daug šalių, bet taip smagu pabūti savo žemėje, prie savo jūros, nesvarbu, kad ji šalta, o prie ežerų daug uodų. Tai labai malonu, suprantu tuos bičiulius, kurie anksčiau išvykę dirbti svetur pasakojo pasiilgstantys Lietuvos“, – šypsojosi E.Bžeskas. Jis teigė ypač pasiilgęs ir artimiausių žmonių – tėvų, šeimos, draugų.

Nesėdės sudėjęs rankų

„Niekada nebuvo taip, kad sėdėčiau mėnesį be darbo. Esu tikras darboholikas, pakankamai universalus savo specialybėje, tad vis atsiranda ką veikti“, – sakė E.Bžeskas. Jis žadėjo dėmesiu palepinti ir savo „auklėtines“ – grupės „69 danguje“ merginas. „Su didžiausiu malonumu pabūsiu su mergaitėm, kurios yra pamirštos, įsižeidusios, bet mane myli ir manimi tiki. Visada sakiau, kad mylėsiu jas visą gyvenimą, nes galiu šia komanda pasitikėti. Man smagu žiūrėti, kaip jos tobulėja“, – pagyrų už savarankiškumą „69 danguje“ negailėjo prodiuseris. E.Bžeskas tikino šią vasarą leisiantis Lietuvoje, tačiau kokių tiksliai projektų imsis, neatskleidė.

Na, paprastą tokią pirkau... Juodą, mersą, S klasės. Ne naują, bet apynaujį. Normali mašina, patogi. Ūkiška.

Įsigijo juodą gražuolį

Įdomu tai, kad Lietuvos automobilių turguose prieš kurį laiką prasidėjusi pirkimo karštinė, kuomet kaimynai iš Baltarusijos, svečiai iš Kazachstano šlavė įvairiausias transporto priemones, savotiškai palietė ir E.Bžeską. „Kiek žinau, į Azerbaidžaną iš Lietuvos niekas automobilių nevaro, juk ten Gruzija yra šalia. Bet šis antplūdis Lietuvoje greitai turėtų baigtis. Pačiam teko pirkti automobilį ir labai sunkiai... Grįžau į Lietuvą ir žiūriu – nėra iš ko rinktis, visos mašinos išvažiavusios“, – pasakojo prodiuseris. Jis nenoromis prasitarė visgi išsirinkęs ir įsigijęs naują transporto priemonę. „O sakei, niekam nesakysi!“ – E.Bžeską juokais subarė greta sėdintis bičiulis.

Gamintojų nuotr./S klasės „Mercedes-Benz“
S klasės „Mercedes-Benz“

Muzikos prodiuseris visgi 15min.lt išdavė ir automobilio markę. „Na, paprastą tokią pirkau... Juodą, mersą, S klasės. Ne naują, bet apynaujį. Normali mašina, patogi. Ūkiška“, – kvatojo jis. 15min.lt žiniomis, naujas S klasės „Mercedes-Benz“ automobilis, laikomas prabangiu limuzinu, kainuoja apie 250 tūkst. Lt, senesnis – pigiau, apie 100 tūkst. Lt.

Kai aš myliu, noriu visada būti šalia, negaliu pakęsti nė vienos nakties be tos moters.Apie mylimąją – nebyli šypsena

Sausio pabaigoje per apdovanojimų ceremoniją „Žmonės 2010“ E.Bžeskas buvo pasirodęs su mergina iš Azerbaidžano. Nors dabar prodiuseris romantiškai bendrauja su Reda Gikyte-Kandeliene, kuri neseniai išsiskyrė su šokėju Andriumi Kandeliu, E.Bžeskas pripažino, kad santykių su azerbaidžaniete būta.

„Gyvenime buvo daug istorijų, taip, buvo atskridusi ta mergaitė, ne paslaptis – draugavome. Bet buvo per toli. Kultūros, religijos ar kitų skirtumų nejutau, sukliudė atstumas. Kai aš myliu, noriu visada būti šalia, negaliu pakęsti nė vienos nakties be tos moters. Ten kur gyvensiu, gyvens ir mylimoji. O jei taip neišeis, gyvensiu ten, kur ji. Taip turi būti bet kurioje šeimoje. Jei tu myli, nori būti šalia. Jei to nėra, tai – ne šeima, ne mylimieji, ne draugai“, – jausmingai kalbėjo prodiuseris. Apie dabartinius santykius jis kalbėjo tik pusę lūpų, pasakydamas, kad jo vasara vieniša nebus ir jiedu su R.Kandeliene planuoja leisti laiką drauge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius