Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Grįžta vyrai“ laidoje paaiškės, ar tikra Arūno Valinsko frazė „Jeigu taip – tada nafik“

Vos prieš kelerius metus televizijos žaidėjams siūlęs pažaisti „va bank“, Arūnas Valinskas pats priėmė TV3 laidos „Grįžta vyrai“ iššūkį lošti atviromis kortomis.
„Grįžta vyrai“ laidoje paaiškės, ar tikra Arūno Valinsko frazė „Jeigu taip – tada nafik“.
„Grįžta vyrai“ laidoje paaiškės, ar tikra Arūno Valinsko frazė „Jeigu taip – tada nafik“. / TV3 nuotr.

Prieš televizijos kameras Seimo pirmininkas atskleidė, kad šiuo metu „trečiąjį žmogų valstybėje“ formavo anksti užklupusios sveikatos problemos ir griežtas auklėjimas. Aukso medaliu baigęs mokyklą, nepripažinęs jokių taisyklių ir autoritetų, A. Valinskas moterų buvo labai mylimas. Jų šiandieninis Seimo pirmininkas prisipažįsta turėjęs vos ne kiekviename mieste. Kol... nesutiko Ingridos. Tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgnio, bet pirmą kartą pamatęs Ingridą bibliotekoje jis neteko žado.

„Tarytum būčiau išvydęs dramblį“, – būtent tokį įspūdį pramogų verslą į politiką iškeitusiam Arūnui tuomet sukėlė pirmasis susitikimas.

Seksuali, stilinga, aksominio balso moteris ir aštrialiežuvis, turtingas, dėmesio centre nuolat atsiduriantis vyras – pavydo scenos šioje šeimoje, ko gero, užprogramuotos. Tačiau Seimo pirmininko žmona, neigdama mitą apie aukso pilyje užrakintą princesę, tikina – dėl pavydo šeimoje problemų nebuvo. Tačiau čia pat atskleidžia jog nemėgsta tokių porų, kurios viešai demonstruoja savo jausmus, o po pusmečio jau skelbia skyrybas. Ar negresia skyrybos Valinskų šeimai?

„Niekada negali žinoti“, – sako Inga.

Nuo seno kietu charakteriu garsėjęs Valinskas, tapęs politiku, užsiaugino ir spyglius. Jų aštrumą jau pajuto ne vienas žurnalistas, – ne taip, nelaiku ar netinkamai pakalbinęs Seimo pirmininką. Jo žmona tai vadina „mušamo šuns sindromu“.

Sparnuotomis frazėmis tapę „Šarai, bendrą“ , „Jeigu taip – tada nafik“ , „Subėgiok brendžiuko“, pasirodo, būdingos tik Valinską parodijuojančiam aktoriaus Ramūno Šimukausko personažui. Jo interviu TV3 žiūrovai išgirs antradienio „Grįžta vyrai“ laidoje. Pagaliau visi pamatys ir mistinį operatorių „Šarą“, kuris kaip tik ir filmavo šios laidos pagrindinius pašnekovus.

O pabaigai pokalbių laidos žiūrovai išgirs kiek netikėtą Arūno Valinsko svajonę. Kad ir kaip šiandien būtų keista ir netikėta – ji yra labai toli nuo politikos.

Apie ką svajoja Arūnas Valinskas, kokias intriguojančias detales apie parodijuojama personažą atskleis aktorius Ramūnas Šimukauskas, sužinosite laidoje „Grįžta vyrai“ – antradienį, gegužės 19 dieną, 20.30 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius