Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Grįžta vyrai“ laidoje Žydrūnas Savickas prasitars apie politiko karjerą

21 metai praleisti treniruoklių salėje, 18 metų varžybose – per šį laiką pasikeitė jau trys galiūnų kartos, o Žydrūnas Savickas, pasiekęs nesuskaičiuojamą galybę pasaulio rekordų, vis dar nenugalimas.
Stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas pasiekė autobuso traukimo jėgos rekordą. Galiūnas iš vietos išjudino ir nemažą atstumą traukė 17 tonų 300 kilogramų sveriantį autobusą.
Žydrūnas Savickas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kiek sudėta ant galingiausiu pasaulyje tituluojamo Žydrūno Savicko asmeninio gyvenimo aukuro? Galiūnas TV3 laidos „Grįžta vyrai“ kūrėjams šį antradienį 20.10 val. atvirai pasakos, jog draugų beveik neturi. Uždaras Žydrūno gyvenimas ir vienintelė jo moteris – Jurgita, atrodytų, jog nėra vietos apkalboms. Tačiau jos kartais vis pasirodo spaudoje. Žurnalistų dėmesio vengiantis stipriausias pasaulio žmogus ryžosi nuoširdžiam pokalbiui su laidos „Grįžta vyrai“ žurnalistais ir pažadėjo pergalių dar bus. Ir ne tik sporto salėje, bet ir politikos ringe.

Neeilinio dėmesio televizijoje ir šou pasaulyje sulaukęs sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas padėjo tašką nerūpestingam šėliojimui po madingus klubus ir vakarėlius. Tačiau tik artimiausi jo žmonės žino, kokį asmeninio gyvenimo pragarą teko išgyventi daugiau kaip 100 kilogramų sveriančiam, draugų meiliai Vyšniuku vadinamam atletui. Nusprendęs su žurnalistais daugiau atvirai nesikalbėti, TV3 laidos „Grįžta vyrai“ žiūrovams Ramūnas padarė išimtį. Jau šį antradienį sužinosite, kokį dugną turi pasiekti merginų numylėtinis, kad pakiltų naujam gyvenimui.

Tris sporto ir sveikatingumo klubus Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje įkūręs lengvojo kultūrizmo, kitaip – fitneso specialistas Šarūnas Navickis, dabar bankrutavęs verslininkas, kartais duonai užsidirbantis rašytojo talentu. Apie mylėtas ir paliktas moteris, apie gyvenimo meilę, surastą... internete – visą tai atskleis narcizo kaukės besikratantis vyras.

Laida „Grįžta vyrai“ – antradienį nauju laiku 20.10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius